Kardashian-mor klapper kassen i

Kims lillesøster har måttet stå på egne ben rent økonomisk, siden hun var 13 år

De yngste pige i Kardashian-klanen må klare sig selv. (Foto: AP)
De yngste pige i Kardashian-klanen må klare sig selv. (Foto: AP)

Kris Jenner er mindst lige så meget benhård businesskvinde, som hun er kærlig og omsorgsfuld mor. Det ved alle, der har set bare fem minutter af reality-programmet ’Keeping Up With The Kardashians’, der har kørt siden 2007.

Så snart der er bud efter en af Jenners unger – der tæller de verdensberømte Kardashian-søstre, Rob Kardashian og de to efternølere Kylie og Kendall – står der dollartegn i øjnene på Kris, der er selvudnævnt manager for familie og derfor score procenter af alle aftaler.

Kim Kardashian og hendes søstre er klar til mere reality-tv. (Foto: AP) Intl. kendte - 28. feb. 2015 - kl. 16:35 Million-drama i Kardashian-kulissen

Og den 59-årige reality-mor forstår at holde på pengene, afslører familien yngste, 17-årige Kylie Jenner, nu.

- Min mor stoppede med at betale noget som helst for mig for tre år siden. Jeg betaler for alt selv. Min bil, benzin, mad og for mit tøj, siger hun i et interview med magasinet InStyle.

Se også: Kylie Jenner vil ikke spille femte violin

Heldigvis for Kylie har hun flere penge mellem hænderne end de fleste unge teenagepiger. Ud over at hæve en fast hyre for at være en del af ’Keeping Up With The Kardashians’, ernærer hun sig blandt andet ved at være at vært ved forskellige arrangementer, lægge navn til hårprodukter, neglelak og tøj.

Den kun 17-årige Kylie Jenner forsøger her at konkurrere med sin berømte søster Kim Kardashian om, hvem der har den flotteste numse.(Foto: Instagram) Intl. kendte - 18. apr. 2015 - kl. 16:50 Se her, hvem der numse-konkurrerer med sin storesøster

Sammen med sin storesøster – den meget efterspurgte model Kendall Jenner – har Kylie senest designet en kollektion til tøjkæden Topshop.

Se også: Fræk, frækkere, frøken Kylie Jenner

Kylie Jenner har lært, hvad der skal til for at få opmærksomhed. (Privatfoto)
Kylie Jenner har lært, hvad der skal til for at få opmærksomhed. (Privatfoto)
 

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere