Kardashian-søster indlagt

Kylie Jenner er blevet indlagt med influenza-lignende symptomer. Det bekræfter en talsmand for stjernen

Indlæggelsen betyder, at Kylie Jenner misser modeugen i Paris. Video: AP

Den yngste søster i klanen skulle ellers have været til modeugen i Paris, men er blevet nødt til at aflyse, efter hun er blevet indlagt på hospitalet med symptomer på influenza.

Det fortæller en talsmand for reality- og kosmetik-stjernen til Page Six.

Kylie Jenner skulle have været med sine søstre, da de præsenterede en pris ved dette års Emmy uddeling, men her var hun også for syg til at deltage.

Intl. kendte Kardashian bliver hånet på scenen

Da turen kom til modeugen i Paris var den 22-årige mor til en stadig ikke frisk nok til at rejse.

Det var ellers meningen, at hun skulle have vist den nye kollektion for modemærket Balmain frem, fordi hun sammen med hoveddesigneren Olivier Rousteing har skabt en kosmetik-linje med mærket.

Brandon Jenner har ikke altid været helt vild med sit efternavn. Foto: Klaus Bo Intl. kendte 'Du er bare en dum realitystjerne'

Det fortæller hun om på sin Twitter-profil.

'Hej venner! Som I ved, var jeg ved at gøre mig klar til at tage til Paris for at være med i Balmain showet. Jeg er desværre blevet rigtig syg, så jeg kan ikke rejse. Jeg er virkelig knust over at skulle gå glip af showet, men jeg ved mit fantastiske team vil hjælpe mig'.

Talsmanden har over for Page Six bekræftet, at Kylie Jenner har det bedre, efter hun er blevet tilset af en læge.

Her ses Kourtney og Kim til 'amFar Gala' tidligere på året. Nede i artiklen kan du se Kim Kardashians vilde kjole og paryk til Met Gala-festen i New York.(Foto: Ritzau Scanpix) Intl. kendte Søster om Kardashians vilde kjole: 'Tror du det er halloween?'

20 kommentarer
Vis kommentarer