Kardashian-søstre sagsøgt for mere end en milliard

De tre søstre Kim, Kourtney og Khloe risikerer at hæfte for over en milliard kroner, fordi de ikke tweetede om deres eget produkt

Kim, Kourtney og Khloe bliver sagtsøgt, fordi de ikke skrev på Twitter. (Privatfoto)
Kim, Kourtney og Khloe bliver sagtsøgt, fordi de ikke skrev på Twitter. (Privatfoto)

Firmaet Hillair har sagsøgt Kim, Kourtney og Khloe Kardashian, fordi virksomheden mener, at de tre søstre er skyld i et tab på minimum 180 millioner dollars, der svarer til næsten 1,2 milliarder kroner.  Det skriver TMZ.

Det startede med, at pigerne startede deres egen makeup-serie, de kaldte for 'Khroma Beauty'. De startede med at alliere sig med firmaet Boldface i 2012, men allerede et år senere vedtog en dommer, at de ikke måtte bruge navnet 'Khroma'.

Den tidligere OL-vinder vil ikke involvere sine døtre for meget i sit kærlighedsliv. (Foto: AP) Intl. kendte - 21. mar. 2016 - kl. 14:19 Caitlyn Jenner: Derfor dater jeg ikke mænd lige nu

I stedet relancerede de makeup-serien med det nye navn 'Kardashian Beauty', men det fik Boldface til at trække sig fra samarbejdet.

Kardashian-pigerne fandt hurtigt en anden samarbejdspartner til deres beauty-serie, og Hillair Capital Management købte Boldface ud og investerede 10 millioner dollars i søstrenes virksomhed.

Se også: Kardashian fejrede fødselsdag i Legoland

En del af kravet i kontrakten med Hillair var, at både Kim, Kourtney og Khloe skulle poste opslag med 'Kardashian Beauty' på deres Twitter-væg, så det kunne komme ud til deres millioner af følgere.

Det har pigerne tilsyneladende ikke gjort, da Hillair nu har sagsøgt dem for at få deres 10 millioner dollars tilbage og oveni vil de kompenseres for penge, de kunne have tjent. Op mod 180 millioner dollars, der svarer til næsten 1,2 milliarder kroner.

Intl. kendte - 13. mar. 2016 - kl. 11:21 Khloe K får fræk lapdance af kendis-veninde

Se også: Nøgenbillede går viralt: Kim og jeg har samme kurver

Se også: Kopi-Kylie laver en Kim

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!