Kardashian-stedfar: Frygter straf i mande-fængsel

Bruce Jenner har skiftet køn. Alligevel frygter hun at skulle afsone blandt mænd, hvis hun bliver dømt for dødsulykken i februar

Se videoen fra ulykkesstedet her. (Video: AP)

I februar måned var Kim Kardashians tidligere stedfar, Bruce Jenner, involveret i en fatal bilulykke, hvor den 70-årige Kim Howe mistede livet.

Reality-faren kørte angiveligt op bag i Kim Howes Lexus, som derfor blev skubbet over i den modsatte vejbane, hvor den hamrede sammen med en Hummer.

Selvom Jenner hverken var påvirket, kørte for hurtigt eller sad med mobiltelefonen, da ulykken skete, er der alligevel stor chance for, at den tidligere OL-vinder vil blive sigtet for uagtsomt manddrab, hvilket vil betyde et år bag tremmer.

Kris Kardashian er pinlig berørt over eksmanden Bruces (nu Caitlyns) kønskifteoperation. (Foto: AP) Intl. kendte - 9. sep. 2015 - kl. 10:13 Kardashian-mor flov over eks-mands kønsskifte

Bruce Jenner har siden ulykken skiftet køn til kvinde og hedder nu i stedet Caitlyn Jenner, men fordi Jenner var en mand, da ulykken fandt sted, frygter hun nu at blive tvunget til at afsone straffen i fængsel for mænd, hvis hun ender med at blive dømt skyldig.

Det fortæller hun til værten Matt Lauer i et afsnit af tv-programmet 'Today Show', som blev vist i USA onsdag, skriver US Magazine.

- Det er et stort problem, at de er villige til at putte transkønnede kvinder i et mande-fængsel, siger Caitlyn Jenner, som samtidig fortæller, at hun har ikke husker meget af den fatale ulykke.

- Jeg husker det ske, men det er også omkring det eneste, jeg husker. Du kommer aldrig over en tragedie som denne. Du bliver bare nødt til at lære at leve med det så godt, som du nu engang kan, fortæller Cailtlyn i programmet.


Så smadret var kvindens hvide Lexus efter ulykken. (Foto: AP)

Se også: Caitlyn Jenner klæder stadig om med mændene

Caitlyn Jenner er tidligere stedfar til realitypigerne Kardashian-søstrene og medvirkede derfor ofte i deres reality-program 'Keeping Up With the Kardashians'.

Siden kønskifteoperationen har Caitlyn dog fået sit eget reality-program, 'I Am Cait', hvor man kan følge med i hendes nye liv som kvinde.

16 kommentarer
Vis kommentarer