Kardashian vil lave dokumentar om folkemord

Familien Kardashian er lige nu i Armenien for at mindes folkemordet på armenerne

Kim Kardashian og hendes mand Kanye West er sammen med deres datter rejst til Armenien for at mindes folkemordet. (Foto: AP)
Kim Kardashian og hendes mand Kanye West er sammen med deres datter rejst til Armenien for at mindes folkemordet. (Foto: AP)

Kanye West og Kim Kardashian er sammen med deres lille datter North West taget en tur til Armenien for at mindes folket mordet på armenerne.

Kim Kardashians afdøde far Robert Kardashian var tredje generation amerikansk-armener.

Hans forfædre rejste fra landet i slutningen af 1800-tallet, og undgik dermed den værste katastrofe i armenernes historie.

Kanye West kommer med undskyldninger for sin dårlige opførsel. (FOTO: Colin Young-Wolff/AP) Intl. kendte - 12. apr. 2015 - kl. 10:22 Rapstjerne: Jeg havde ikke andet end mit ego

Kim smider tøjet i traileren for det nye afsnit. (Foto: E!) Intl. kendte - 17. mar. 2015 - kl. 06:00 Kim boller løs for at blive gravid

I 1915 startede folkemordet, som krævede op mod 1,5 millioner menneskeliv.

I løbet af turen skal familien besøge de områder, hvor Kim Kardashians forfædre boede og på den måde prøve at finde ud af mere om hendes bagland.

I følge det franske nyhedsbureau AFP har Kardashian planer om at arbejde med en dokumentarfilm om folkemordet i løbet af de otte dage, familien er i landet.

Alyssa Milano raser ud på Twitter, efter hun fik frataget brystmælk. (FOTO: Matt Sayles/AP) Intl. kendte - 11. apr. 2015 - kl. 13:22 Skuespillerinde raser: De tog min brystmælk

- Kim Kardashian, hendes datter, mand og søster ønsker at besøge Armenien for at mindes ofrene for det armenske folkemord, siger en af dem, der har organiseret turen for familien til AFP.

Billeder fra hovedstaden Jerevan viser, at superkendisserne bliver modtaget som helte.

Se også: Fræk, frækkere, frøken Kylie Jenner

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere