Kardashians eks dater svensk model

For seks måneder siden gik Kourtney Kardashian og Scott Disick hver til sit, og nu er Scott gået over til skandinavisk skønhed

Kourtney Kardashian og Scott Disick dengang de var kærester. (Video: Splash)

Det er vist sikkert at sige, at forholdet mellem den ældste Kardashian-søster og faderen til hendes tre børn, Scott Disick, har været noget turbulent. De har holdt sammen on/off i ni år og har børnene Mason, Penelope og Reign.

Kourtney Kardashians ekskæreste synes stadig, at hun er virkelig lækker - også på nøgenbilledet. (Foto: JPA) Intl. kendte - 17. dec. 2015 - kl. 17:07 Nøgenbillede af Kardashian-søster får sviner

Lord Disick med Penelope og Mason. (Foto: All Over Press)
Lord Disick med Penelope og Mason. (Foto: All Over Press)
 

Intl. kendte - 29. nov. 2015 - kl. 10:05 Kardashian-søster hænger på sin Lord igen

Scott har i tidens løb været afhængig af både alkohol og stoffer, men ligesom forholdet til Kourtney, har misbruget været inkonsistent, og efter deres sidste brud lod han sig på ny behandle for sit overforbrug af procentholdige drikkevarer.

Scott Disick har siden sin sidste afvænning undskyldt til hele Kardashian-familien for sin dårlige opførsel, og fortalt at han aldrig har haft det værre og ville tage livet af sig selv, hvis det ikke havde været for børnene.

Men det ser ud som om, der findes en anden grund til at komme ovenpå. Ud over at holde sig ædru har Disick nemlig skiftet den ene celebre kæreste ud med en anden. Hun hedder Lina Sandberg og er lige så nordisk som navnet klinger. Hun kommer fra Sverige, men er bosat lidt uden for Los Angeles. Det skriver Bang Showbiz.

Thank you @sanctuaryclothing and to the bomb team for a hilarious day! #glitterqueen @meekahossain @natashamalova

Et billede slået op af Lina Sandberg (@lina.sandberg) den

Ny pige gamle træk
Lina er model og har blandt andre arbejdet for Ford Models i New York. Hun og Scott prøvede egentlig at gå stille med dørene, men lige lidt hjalp det. De var temmelig overraskede, da det slap ud, at de to så noget til hinanden.

Scott synes den nye flamme ser blændende godt ud, ligesom han stadig ikke er bleg for at komplementere Kourtney. De to kvinder har da også et par træk til fælles, hvoraf det mest iøjefaldende er deres lange mørke manker og brune dådyrblik.

Se også: Kourtney tabte 20 kilo på et halvt år

Et billede slået op af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!