Kardashians eks fri af narkotiltale

Den tidligere NBA-profil Lamar Odom slipper for at skulle i retten, efter at hans brug af kokain sendte ham i koma

Ingen kan påvise, hvor Lamar Odom indtog sin kokain. Foto: All Over
Ingen kan påvise, hvor Lamar Odom indtog sin kokain. Foto: All Over

Lamar Odom har været et fast navn i sladderspalterne, efter at den tidligere NBA-stjerne endte i et koma, fordi han havde taget kokain på et bordel sidste år.

Khloé Kardashian har støttet sin mand, siden de skæbnesvangre dage i Las Vegas. (Foto: AP) Intl. kendte - 10. jan. 2016 - kl. 13:43 Basketstjerne udskrevet efter narko-kollaps på bordel

Der er dog lys i mørket for Odom, der har kæmpet med skader på krop og hjerne efter kollapset. Han slipper nemlig for at blive tiltalt for narkobesiddelse i Nye County i Nevada, hvor bordellet ligger. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den tidligere atlet, der er separeret fra realitystjernen Khloe Kardashian, havde nedbrudt kokain i blodet, men intet i sin varetægt, og politiet har derfor ikke været i stand til at fastslå, hvor han indtog stoffet.

Khloé Kardashian og Lamar Odom søgte i sommer officielt om skilsmisse. Den er nu trukket tilbage. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 24. okt. 2015 - kl. 16:22 Lamar Odom sagsøges for gigantisk bordelregning

- Det er usandsynligt, at det kan blive fastslået uden for enhver tvivl, at han indtog eller var påvirket af stoffet, mens han var inden for grænserne af Nye County, siger den offentlige anklager i distriktet, Angela Bello.

Kokain var ikke den eneste stimulans, som Odom havde gjort brug af. Ifølge underholdningsmediet E! havde den tidligere stjerne for Los Angeles Lakers også gjort brug af et urtemiddel til at styrke potensen med.

Nu hvor en retssag ikke bliver aktuelt, kan Lamar Odom koncentrere sig hundrede procent om at komme på benene igen, hvilket ifølge konen Khloe Kardashian allerede går godt. Parret var separerede inden episoden, men skilsmissen er indtil videre blevet droppet på grund af Odoms tilstand.

Lamar Odom har stadig lang vej til helbredelse, men han er mere stabil. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 20. okt. 2015 - kl. 12:31 Lamar Odom flyttet fra hospitalet

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere