Kardashians eksmand fundet livløs på bordel

Lamar Odom havde festet i dagvis med prostituerede, da han pludselig faldt om

Mens alt stadig var fryd og gammen. Khloe Kardashian og Lamar Odom fotograferet sammen i 2011. (Video: Splash)

NBA-stjernen Lamar Odom, der var gift med Khloe Kardashian i fire år, svæver mellem liv og død, efter at han blev fundet livløs på et bordel i den amerikanske delstat Nevada.

De lokale myndigheder oplyser i en pressemeddelelse, at Odom blev fundet bevidstløs på det lovlige bordel Love Ranch i Crystal, Nevada, cirka 100 kilometer fra Las Vegas.

Den 35-årige basketball-stjerne blev efterfølgende kørt med ambulance til Desert View Hospital i Pahrump, fremgår det af meddelelsen fra sherif Sharon A. Wehrly.

Det var først planen, at Odom skulle være fløjet direkte med lægehelikopter til et større hospital i Las Vegas, men der var angiveligt ikke plads i helikopteren til hans 2,08 meter.

Hvidt skum om munden
Ifølge underholdningssitet TMZ, der var først med nyheden, havde Odom festet i dagevis med adskillige prostituerede, da han faldt om med hvidt skum om munden.

Forinden havde han taget et naturprodukt, der skulle have samme virkning som erektions-pillen Viagra. Myndighederne har ikke bekræftet disse oplysninger.

Der er foreløbig ingen officielle meldinger om Odoms tilstand, men ifølge TMZ er han i livsfare. Flere medlemmer af Kardashian-klanen skulle være på vej til hospitalet.

NBA-stjernen Lamar Odom var gift med Khloe Kardashian. (Foto: AP)
NBA-stjernen Lamar Odom var gift med Khloe Kardashian. (Foto: AP)

Odom, der vandt to mesterskabet med Los Angeles Lakers i 2009 og 2010, spillede sin sidste kamp i NBA i 2013.

Han trådte ind i rollen som reality-stjerne, da han blev gift med Khloe Kardashian i 2009. Ægteskabet holdt i fire år, hvorefter Kardashian søgte om skilsmisse.

Mistede søn til vuggedød
Lamar Odom blev født 6. november 1979 i Queens, New York. Hans mor døde af kræft, da han var 12 år, og faderen var narkoman. Han voksede derfor op hos sin bedstemor.

I 2006 døde Odoms seks måneder gamle søn, Jayden, af vuggedøden. Han har datteren Destiny og sønnen Lamar Jr. Fra et tidligere forhold.

New Orleans Hornets Jarrett Jack kæmper om bolden med Los Angeles Lakers Lamar Odom i en kamp i 2011. (Foto: AP)
New Orleans Hornets Jarrett Jack kæmper om bolden med Los Angeles Lakers Lamar Odom i en kamp i 2011. (Foto: AP)
 

30 kommentarer
Vis kommentarer