Kardashians hævn: Jeg ville have grinet dig op i ansigtet

Kiloene er raslet af Kim Kardashians søster

Den populære Kardashian-familie med Khloe yderst til venstre. Foto: AP
Den populære Kardashian-familie med Khloe yderst til venstre. Foto: AP

For fem år siden var Khloe Kardashian familiens tykke pige. Siden da har hun smidt 18 kilo, og hun kan nu vise sig frem ved siden af modelsøstrene uden at skille sig ud.

Og det glæder Khloe, der i nat lagde et billede på Instagram, hvor hun sætter ord den forvandling, hun er gået igennem.

- Hvis du for fem år siden havde spurgt, om jeg kunne forestille mig at blive fuldstændigt forelsket i fitness og sundhed. At jeg ville blive en inspiration for mange, at jeg ville blive det skub, som andre behøvede for at finde vej, så ville jeg have grinet dig op i ansigtet, skriver hun.

Se også: Kardashian-tøsernes jule-hilsen

Men ved en kost primært bestående af æg, havregrød, grønne salater, frugt, grøntsager, kylling og ris har hun formået at foretage en imponerende livsstilsændring.

Khloe Kardashians forvandling over de seneste fem år. Foto: AP
Khloe Kardashians forvandling over de seneste fem år. Foto: AP
 

Vil ikke stoppe
Det har fået kendismediet E! til at indgå et samarbejde, så man fra på torsdag kan vise det nye program ’Revenge Body With Khloe Kardashian’.

Se også: Khloe K: Jeg har altid haft et usundt forhold til mad

Her hjælper hun en række kvinder med at tabe sig og tage hævn over de kilo, der har tynget deres selvtillid. Khloe Kardashian har tidligere fortalt, hvordan hun var kendt som ’den fede søster’, og det er også en af årsagerne til, at hun glæder sig til at hjælpe andre med at træde ud af rollen.

- Jeg er dybt beæret og tager min rolle med at hjælpe og motivere andre dybt seriøst, skriver hun på Instagram.

- Jeg ser kun mig selv blive bedre og bedre. Jeg kan ikke tro, hvor langt jeg er nået. Jeg kan næsten ikke tro, at det var mig, skriver hun om billedet, der viser forskellen på dengang og nu.

25 kommentarer
Vis kommentarer