Kardashians slår hånden af lillebror

Rob Kardashian dater stripper, som har barn med lillesøster Kylie Jenners kæreste, Tyga

Blac Chyna chokerede alle gæster til MTV awards sidste år, da hun dukkede op i et sæt tøj med hadefulde citater

Onsdag blev Rob Kardashian og Blac Chyna for første gang fotograferet sammen, efter han angiveligt er flyttet ind hos hende. Det skriver Bang Showbiz.

Kardashian-lillebroderen, der i årevis har holdt sig ud af rampelyset, fordi han har kæmpet med en stor vægtøgning, bliver kædet romantisk sammen med den tidligere stripper Blac Chyna, der egentlig hedder Angela Renée White.

Og det bekommer bestemt ikke resten af 'Kardashian'-klanen.

(Artiklen fortsætter under videoen)

27-årige Blac Chyna har tidligere været involveret i stridigheder med Robs søstre, Kim Kardashian West og Kylie Jenner. Sidstnævntes kæreste, den 26-årige rapper Tyga er nemlig Blac Chynas ekskæreste, så det bliver i familien.

Rob Kardashian flygtede over hals og hoved fra sin søsters bryllup i Europa. (Arkivfoto: All Over) Intl. kendte - 26. maj. 2014 - kl. 20:19 Derfor flygtede Rob Kardashian: For tyk til bryllup

Rob Kardashian har 'gemt' sig i søster Khloe Kardashians hus i årevis, særligt efter han skred fra Kim Kardashians bryllup med Kanye West. Men efter han begyndte at kurtisere Blac, har Khloe smidt ham på porten, og det har efterladt Rob 'husvild'.

Og derfor har han ifølge amerikanske medier pakket sit habengut og flyttet det til kæresten gennem 14 dage, Blac. Han bar selv brænde til det bål ved at poste et billede på sin Instagram af Blac og en emoji af en husnøgle.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et billede slået op af ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) den

Robs familie er angiveligt bange for, at den tidligere stripper udnytter ham for medieomtale, og de er bange for at påtale det for ham, fordi han er i en 'skrøbelig tilstand' - ikke mindst efter, han fik konstateret type2-diabetes på grund af sin store overvægt.

Kardashian-søstrenes lillebror har gennem længere tid kæmpet med vægten. Billedet her er fra 2014. (Foto: All Over) Intl. kendte - 30. dec. 2015 - kl. 16:05 Kardashian-bror har fået diabetes

Blac Chyna var engang gode venner med Kim, og hun var endda med til Kim og Kanyes bryllup i Italien i 2014. Dengang havde hun Tyga under armen og parrets nu tre-årige søn King Cairo Stevenson.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Blac Chyna og Tyga i Firenze til Kim og Kanyes bryllup. (Foto: All Over Press)
Blac Chyna og Tyga i Firenze til Kim og Kanyes bryllup. (Foto: All Over Press)
 

Efterfølgende gik Blac og Tyga fra hinanden, og da 18-årige Kylie Jenner fandt sammen med Tyga, var det bestemt ikke noget Blac billigede.

Blandt andet beskrev hun Kylie Jenner som 'en baby', der 'burde være i seng kl. 7' - underforstået, at det var dumt af Tyga at forlade kæreste og barn for sådan noget kuvøse-guf.

Se også: Besked til eks-kæresten: Du savner mig

At Rob gør alt for at irritere familien blev tydeligt, da han i går lagde et billede af Blac på Instagram, hvor en bruger havde skrevet, at hun sikkert var ude og købe en autostol til næste generation af Kardashian-navnet, underforstået Robs barn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

☘☘☘☘☘

Et billede slået op af ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) den

Rob og Blacs forhold blev afsløret, da hun lagde et billede på Instagram. Det viser hende med en tatoveret arm omkring sig - og blæktegningerne matcher Robs.

(Artiklen fortsætter under billedet)

The beginning

Et billede slået op af www.Lashedbar.co (@blacchyna) den

Billedet afstedkom en prompte reaktion fra Khloe, der postede et kryptisk tweet, som man kan aflæse som mishag mod lillebrors nye kæreste.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Senere brugte Khloe Kardashian dog igen Twitter til at tage pusten ud af sit tweet, og hun sagde, at det handlede om noget andet.

Det er ikke første gang, at Rob Kardashian dater en kendis. Han dannede tidligere par med sangerinden Rita Ora, men det kom til et stort offentligt brud i 2013. Bruddet tog meget hårdt på Rob, og det var der, hans depression og store vægtstigning begyndte.  

Se også: Kardashian: Det var ikke Rita Ora, der var utro med 20

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen