Katy Perry færdig med rock-kæresten

For tredje gang har pop-tøsen slået op med John Mayer

Katy Perry - frisk og sexet pop-tøs. (Foto: Ron Sachs/Corbis)
Katy Perry - frisk og sexet pop-tøs. (Foto: Ron Sachs/Corbis)

Den friske - og meget sexede - pop-tøs, Katy Perry, har brudt forholdet til rocksangeren John Mayer. Igen-igen. Det er tredje gang, det sker, og venner af parret er ikke helt sikre på, at det er endegyldigt.

- Det er trist, men det er først forbi, når det er forbi, som en af dem siger til US magazine.Katy Perry og John Mayer viste sig senest sammen ved præsident Barack Obamas indsættelse. (Foto: RON SACHS/DPA)
Katy Perry og John Mayer viste sig senest sammen ved præsident Barack Obamas indsættelse. (Foto: RON SACHS/DPA)


Katy Perry, hvis 14 måneder korte ægteskab med den britiske trussetyv Russel Brand, blev lovformeligt afsluttet i juli måned sidste år, brød første gang forholdet til John Mayer i august sidste år efter bare at have kendt ham i 14 dage. Det samme skete i oktober måned. Hver gang var skilsmissen dog af kortere varighed, og her på det sidste har der sågar været rygter om et forestående bryllup.Det her går John Mayer glip af i fremtiden. (Foto: JPI Studios/ddp images/dapd)
Det her går John Mayer glip af i fremtiden. (Foto: JPI Studios/ddp images/dapd)


Ikke mindst forårsaget af kommentarer fra John Mayer. F.eks. besvarede han et spørgsmål for nylig, om der kunne være et bryllup på vej i nær fremtid, på denne måde:Læserne skal da ikke snydes for denne udsigt til Katy Perrys bagperron. (Foto: Lomeli/bauergriffinonline.com)
Læserne skal da ikke snydes for denne udsigt til Katy Perrys bagperron. (Foto: Lomeli/bauergriffinonline.com)


- Selvfølgelig. Jeg er stadig en bonderøv fra Connecticut, og dér er det, hvad man gør.

0 kommentarer
Vis kommentarer