Kavalergang, æg og sci-fi: Her er de vildeste Grammy-outfits

Udover en hyldest til musik, så er Grammy-aftenen også en anledning for stjernerne til at vise nogle af deres vilde outfits ud. I år troppede sangeren CeeLo Green i det vildeste outfit. SE DET HER

Gennemsigtige kjoler, struttende bryster og… æg. Grammy-uddelingen i USA er berømt og berygtet for de bizarre outfits, særligt kvinderne indimellem tropper op i. Har du 60 sekunder? Se nogle af mest omdiskuterede her. (Video: Mikkel Cramon)

Den røde løber til Grammy-festen har set lidt af hvert.

Det er en aften, hvor de største sangere og musikere hylder hinanden, og stjernerne vil gøre meget for at lyse allermest op.

Alt fra dybe udskæringer til tildækkede ansigter og fra gennemsigtige kjoler til indpakning i et æg har været præsenteret på løberen.

Se nogle af de vildeste outfits gennem tiden i klippet ovenfor

Lady Gaga præsenterede en noget særpræget kavalergang til årets Grammy-uddeling
(Video: Splash News)

CeeLo Green i den nok mest vanvittige garderobe, der mindede om en sci-fi-skurks, til årets musik-fest (Video: Splash News)

Gagas gode nødder sidder lige, hvor de skal. Foto: All Over Press INTL. MusikNYT - 13. feb. 2017 - kl. 08:25 Gagas gode nødder i omvendt kavalergang  

Lydproblemer med Metallica

Lady Gaga var sammen med danske Lars Ulrich og drengene fra Metallica, da de optrådte med nummeret "Moth Into Flame".

Det begyndte dog som en noget lunken optræden, da forsanger James Hetfields mikrofon svigtede. Han måtte derfor dele mikrofon med Lady Gaga, indtil teknikerne fik rettet op på fejlen.

Ved afslutningen på nummeret viste Hetfield ifølge The Guardian sin utilfredshed ved at kyle sin guitar i retning mod en af sine lydteknikere.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere