Keith Richards: Svigerfar fra Helvede

Blev drengene for nærgående overfor døtrene, fik de besked

Far og datter. Foto: Mindless Records/ Brian Rasic/AP Photo
Far og datter. Foto: Mindless Records/ Brian Rasic/AP Photo

Modsat da han var yngre og konstant opererede med politiet i hælene på grund af sit stof-misbrug, har rullestenen Keith Richards på sine ældre dage udviklet et familie-gen, som både kan være en velsignelse og en forbandelse for hans to døtre med Patti Hansen, som han giftede sig med i 1983.

For potentielle svigersønner kunne han optræde som svigerfar fra helvede, og for døtrene opstillede han regler, der kan forekomme at være det rene pernittengrynr.

- Far kunne være meget striks med os, og det var ofte med de rene småting. F.eks. ingen læbestift, før vi var fyldt 16, og ikke noget med at synge ved spisebordet, fortæller 29-årige Theodora Richards til MailOnline.

Liderlig på terrassen
Og så var der sagen med de håbefulde ungersvende, der forsøgte at indynde sig hos Theodora og hendes et år yngre søster, Alexandra.

- Som regel var han great, men der var også dem, der enten var for bange til at tale med ham - eller slet og ret var for ivrige.

Theodora (tv) og lillesøster Alexandra. Foto: Louis Lanzano/AP Photo
Theodora (tv) og lillesøster Alexandra. Foto: Louis Lanzano/AP Photo
 

- Jeg glemmer aldrig, da jeg var 16, og han sagde til en af dem: 'Stop det, eller jeg stopper det'.

Keith Richards husker godt udfaldet:

- Han blev for liderlig på terrassen.

Troede far var brandmand
Theodora havde som barn slet ingen ide om sin fars fortid som narkoman. Indtil hun slog ham op i en bog, troede hun, han var en slags brandmand på grund af al den pyroteknik, Rolling Stones bruger på scenen.

- Jeg var omkring 11, da jeg fandt ud af fars historie med stoffer og fængsler.

Se også: Slappe Stones: Viagraen svigtede

The Rolling Stones optrådte foran 45.000 her til aften. (Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen) Koncert-anm. Rullestolene er rustne før Roskilde

Se også: Rullesten-frue: Tag dig ikke af Keith

- Jay Leno lavede en kommentar i sit tv-show om, at far havde købt en narko-test til sine børn, og næste dage i skole spurgte børnene mig om 'mine nåle-mærker'.

- Jeg vidste ikke, hvad det betød, men jeg vidste, det havde noget med min far at gøre, så jeg slog ham op i biblioteket. Jeg fandt ud af, at han havde været i fængsel , og hvad heroin var for noget.

Det vil jeg ikke vide
Hun har dog ingen intentioner om at grave dybere i faderens farverige liv og har også undgået at læse hans afslørende selvbiografi fra 2010, 'Life'.

- Der er ting, jeg ikke ønsker at vide noget om. Der var andre kvinder før mor... Nej, jeg vil ikke læse om det.

Keith Richards har også to børn med Anitra Pallenberg, Marlon på 45, og Angela, 43. En søn, Tara, led vuggedøden kort tid efter fødslen.

0 kommentarer
Vis kommentarer