Kelly Brook-badetøj i retro-stil

Badet'øjs-serie er hendes fjerde kollektion for branded New Look

Svulmende Kelly Brook har haft travlt ved designerbordet. Efter i februar at have præsenteret en lingerie-serie er hun klar med sin fjerde kollektion, badetøj - bikini og badedragter - for branded New Look.

Badetøjet er holdt i retro-stil med havblå, rød og hvid som dominerende farver, og så er der da også polkaprikker på menukortet.Altsammen præsenteret af hende selv i en billedserie fotograferet tidligere på året i Miami, hvor hun også fik tid til lidt bade-ferie med sin forlovede, muskelmanden David McIntosh.

Eget tv-show
Kelly ser som sædvanlig bedårende ud, og der er ikke nloget at sige til, at amerikanerne også er faldet for den 34-årige brite med de rette former.

Se også: Kelly tilbage hos eks-kærestenSe også: Kelly fyrede kæresten - og er gladSe også: Kelly Brook i nyt sexet undertøj

I det hele taget har Kelly Brook tilbragt megen tid i specielt Los Angeles den senere tid. Det skyldes, at der er planer om at gøre hende til vært for sit eget tv-show. Flere prøve-optagelser er blevet foretaget, og Kelly er mere end spændt, skriver hun i en tweet den 13. april.

'Har lige færdiggjort endnu en lang dag med prøver. OneBigHappy', hedder det.

0 kommentarer
Vis kommentarer