Kelly: Nu som kickbokser

Den 31-årige tv-stjerne Kelly Osbourne, der tidligere har haft problemer med vægten, vil nu holde sig i form med kickboksning

Se Kelly Osbourne på den røde løber her (Video: Splash News)

TV-stjernen Kelly Osbourne blev kendt i hele verden, da hun som lettere overvægtigt teenager fra 2002 til 2005  medvirkede i reality-tv-serien 'The Osbournes' sammen med resten af sin familie. Men siden har Kelly fået løbet hvalpefedtet af sig og fremtræder i dag som en top-trænet slank kvinde.

Kelly Osbourne afslører, at hun stadig nyder en drink i ny og næ.(Foto: AP) Intl. kendte - 9. nov. 2015 - kl. 19:11 Kendt eks-misbruger: Jeg drikker stadig

Og nu afslører Kelly Osbourne ifølge Bang Showbizz på sin instagram, at hun i fremtiden har tænkt sig at holde sig i form ved hjælp af kickboksning. Og Kelly har oven i købet fundet ud af, at hun er ret godt til den ellers meget maskuline voldsomme sport.

- Jeg havde min første kickboksning-time i dag. Og i løbet af bare 10 minutter blev jeg rykket op fra begynder-klassen til lettere øvede. Man ved aldrig rigtigt, hvad man er god til, skriver Kelly på sin instagram i forbindelse med et billede, hvor hun slår løs på en boksesæk.

Se også: Kendisdatter hylder mormortrussen

Brækkede foden fem steder
Den 31-årige Kelly Osbourne skal imidlertid passe lidt på med de kraftige spark hurtige skridt i kickbokse-sporten. Hun har nemlig en gammel fodskade.

- Jeg brækkede på et tidspunkt diverse knogler fem steder i min højre fod. Så det var nærmest umuligt at være iført sko med høje hælde under audition til 'Australia's Got Talent', fortæller Kelly Osbourne, der netop nu er dommer i det australske talentprogram.

Se også: Osbourne undskylder toilet-kommentar

Kelly poserer her sammen med sin berømte far Ozzy Osbourne fra Black Sabbath.
Kelly poserer her sammen med sin berømte far Ozzy Osbourne fra Black Sabbath.
 

 

 

1 af 2 Kelly poserer her sammen med sin berømte far Ozzy Osbourne fra Black Sabbath.
2 af 2 TV-stjernen Kelly Osbourne slår løs på en boksesæk. (Foto: Instagram)
5 kommentarer
Vis kommentarer