Kendis-søn anholdt: Dét siger man ikke i en lufthavn

Da Lionel Richies søn blev nægtet adgang på sit fly, kom han med en trussel, som personalet tog meget alvorligt

Miles Richie brændte ifølge TMZ sammen i lufthavnen, hvorefter han truede med at detonere en fiktiv bombe. Foto: Ritzau Scanpix
Miles Richie brændte ifølge TMZ sammen i lufthavnen, hvorefter han truede med at detonere en fiktiv bombe. Foto: Ritzau Scanpix

Lionel Richies eneste søn, modellen Miles Brockman Richie, blev lørdag anholdt i den engelske lufthavn Heathrow.

Det skriver TMZ.

Årsagen til anholdelsen må næppe høre til den 24-årige models stolteste øjeblikke. Øjenvidner fortæller til TMZ, at Miles forsøgte at komme ombord på et fly, men uden at den videre årsag ligger fast, blev han nægtet adgang.

Det uønskede kys. Foto: All Over Intl. kendte Ubehageligt og uønsket: Katy Perry-kys ødelagde alt

Det gjorde kendissønnen så gal i skralden, at han ifølge vidner påstod, at han havde en bombe i tasken, som ville detonere, hvis ikke han kom ombord på flyet.

Det overrasker næppe andre end Miles Brockman Richie, at det blot medførte, at sikkerhedsvagterne blev tilkaldt, hvorefter han gravede sin grav endnu dybere.

Ifølge TMZ slog han en af de tilkaldte vagter, og politiet valgte at anholde ham.

TMZ har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Miles Brockman Richies repræsentanter, men de har ikke svaret på henvendelsen.

Anderledes informative er politiet i London, der fortæller, at en 24-årig mand har erkendt, at han 'kommunikerede falsk information og derved forårsagede en bombetrussel og efterfølgende udøvede vold i forbindelse med en episode i Heathrows terminal 5'. Han blev senere løsladt igen.

Sofia Richie gav den gas på rutsjebanen, som det kan ses i artiklen. Foto: All Over Press Intl. kendte 19-årig kendisdatter er blevet hot, hot, hot

Miles har netop været i Storbritannien i forbindelse med Londons modeuge, der fandt sted i sidste uge. Richies søn er på kontrakt hos IMG Models.

136 kommentarer
Vis kommentarer