Kendisser sender kærlighed til Whitneys datter

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, er fortsat i livsfare

Blandt andet Mariah Carey sender mental støtte til Bobbi Kristina Brown. (Foto: AP)
Blandt andet Mariah Carey sender mental støtte til Bobbi Kristina Brown. (Foto: AP)

Hendes kendte mor, Whitney Houston, blev fundet død i et badekar tilbage i 2012.

Og lørdag var historien ved at gentage sig, da datteren Bobbi Kristina Brown ligeledes blev fundet bevidstløs i et badekar i sit hjem i den amerikanske by Roswell, inden hun blev hasteindlagt på et nærliggende hospital.

Efter den tragiske hændelse har en talsmand for familien forklaret, at Houstons datter befinder sig på en intensivafdeling, hvor hun kæmper for sit liv. Det skriver CNN.

Whitney Houston med datteren Bobbi Kristina Brown. Billedet er taget præcis et år før Whitneys død. (Foto: AP) Intl. kendte Whitneys datter ligger i koma

Det var den 21-årige Browns kæreste, Nick Gordon, som sammen med en ven fandt den unge og livløse kvinde i badekarret.

Foruden hendes familie er der flere store stjerner, som offentligt har givet udtryk for, at de ikke håber, at datteren lider samme tragiske skæbne som Whitney Houston.

'Mine tanker og bønner fortsætter med at gå til Bobbi Kristina. Jeg sender kærlighed og støtte til familien', skriver sangerinden Mariah Carey således på sin Twitter-profil.

Whitney Houstons datter blev i lørdags fundet livløs i badekar. (FOTO: Dan Steinberg). Klik på 'Næste' for at se video fra hospitalet, der behandler Bobbi Kristina Intl. kendte Whitneys datter livløs: Stoffer muligvis årsag

Også skuespilleren Kevin Costner, der spillede sammen med Whitney Houston i filmen 'The Bodyguard', håber det bedste for den unge Brown.

- Jeg var selvfølgelig knust, da jeg hørte nyheden. Familien må være under et helt enormt pres, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan de må have det lige nu, siger han til People.com.

Bobbi Brown Kristina og hendes mor optrådte sammen før Whitney døde 11 februar 2012 (Foto: AP) Intl. kendte Whitneys datter fundet livløs i badekar

Kevin Costner blev knust, da han hørte nyheden om Bobbi Kristina Brown. (Foto: AP)
Kevin Costner blev knust, da han hørte nyheden om Bobbi Kristina Brown. (Foto: AP)

Knust var også rapperen Missy Elliot, der var enormt tætte venner med den afdøde Whitney Houston.

- Bobbi er som en lillesøster for mig. En ting, som hendes mor sagde til mig, før hun døde, var, at jeg skulle sørge for, at Bobbi Kristina altid havde det godt. Så mine bønner går til, at hun klarer den, siger hun til The Insider.

Kendte Superstjernernes børn: Født til berømmelse og ballade

0 kommentarer
Vis kommentarer