Kendt tv-vært død

Grant Imahara, som var vært på 'Mythbusters', blev 49 år

Grant Imahara er død af en hjerneblødning. Foto: Picture Perfect/Shutterstock
Grant Imahara er død af en hjerneblødning. Foto: Picture Perfect/Shutterstock

Den 49-årige vært på blandt andet Discoverys program 'Mythbusters' og Netflix-serien 'White Rabbit Project', Grant Imahara, er død.

Det oplyser Discovery til Variety og The Hollywood Reporter.

Ifølge The Hollywood reporter døde Grant Imahara pludseligt efter en hjerneblødning.

- Vi er knuste over at høre denne triste nyhed om Grant. Han var en vigtig del af vores Discovery-familie og en virkelig skøn mand. Vores tanker og bønner går ud til hans familie, lyder det fra en repræsentant for Discovery til de to medier.

Kari Byron arbejder fem dage om ugen fra klokken 08.00 til 18.00 midt i det velorganiserede rod i Mythbusters-værkstedet M7 i San Francisco. Intl. kendte - 28. sep. 2010 - kl. 11:48 På eksklusivt besøg i Mythbusters-land

Grant Imahara var uddannet ingeniør og robot-tekniker. Han blev vært på 'Mythbusters' i programmets tredje sæson, hvor han erstattede værten Scottie Chapman.

I 2014 forlod han showet, og i 2016 blev han vært på Netflix-serien 'White Rabbit Project' sammen med Kari Byron og Tory Belleci.

Han medvirkede desuden i flere episoder af web-serien 'Star Trek Continues', som er produceret af fans af 'Star Trek'. Her spillede han rollen som Hikaru Sulu.

'Ingen ord'
Flere kolleger til Grant Imahara har reageret på det tragiske dødsfald på sociale medier.

Medvært på 'Mythbusters' Adam Savage udtrykte sin sorg på Twitter.

'Jeg føler et tab. Ingen ord. Jeg har været en del af to store familier med Grant Imahara gennem de sidste 22 år. Grant var i sandhed en dygtig ingeniør, kunstner og performer, men også en gavmild, rolig og mild PERSON. At arbejde med Grant var virkelig sjovt. Jeg vil savne min ven', skriver han.

Også Kari Byron, som er vært på 'White Rabbit Project', har været ved tasterne.

'Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde en tidsmaskine', skriver hun som tekst til et billede af Grant Imahara.

Adam Savage og Jamie Hyneman var værter på 'Mythbusters' over en årrække, men talte stort set ikke sammen efter showets afslutning. Her kan du læse mere om seriens stjerner (+).

88 kommentarer
Vis kommentarer