Kendt tv-vært springer ud som wrestler

Talkshow-komikeren var vært ved et stort wrestlingarrangement søndag aften, og sprang også selv ud som professionel wrestler i ringen.

Jon Stewart deltog i weekenden i en drabelig wrestling-kamp, hvor  han kæmpede med en metalstol.(Foto: AP)
Jon Stewart deltog i weekenden i en drabelig wrestling-kamp, hvor han kæmpede med en metalstol.(Foto: AP)

Det ser ud til, at Jon Stewart måske har fundet sin nye karrierevej efter, at han har valgt at forlade tv-programmet "The Daily Show". I hvert fald hvis man så ham løbe i bokseringen søndag til det allerstørste amerikanske wrestlingarrangement 'SummerSlam'.

Jon Stewart stopper efter 16 år som vært på det populære show. (Foto: AP) TV - 6. aug. 2015 - kl. 06:05 Jon Stewart stopper som vært på Daily Show

Tv-komikeren var vært på det store arrangement, som blev afholdt i New York denne weekend. Wrestling er ifølge det amerikanske medie CBS en af Stewarts egne sportsfavoritter, og det kunne mærkes på komikerens energi i ringen.

- Jeg har brugt de seneste 16 år på at tale om politik. Nu er det rart at være tilbage i virkeligheden, råbte Jon Stewart til et skrigende wrestlingpublikum til 'SummerSlam' i Brooklyn søndag aften.

Men Stewarts nye virkelighed er ikke blot en dans på roser, for den bød på slag og drama, da han debuterede i sin wrestlingkarriere.

Se også: Jon Stewart-afløser begynder i september

Kæmpede med metalstol
Under en titelkamp mellem de to store wrestling-verdensstjerner, John Cena og Seth Rollins, kom Stewart løbende ind i ringen for selv at sætte dagsordenen. Jon Stewart er kendt for at bruge spydige ord som våben, men denne gang var det en metalstol, som Stewart angreb med.

Se også: Bodnia i barsk rolle i Jon Stewarts første film

Og faktisk gik det godt i ringen. Udstyret med gråt hår og skægstubbe fik den 52-årige Stewart slået Rollins lige i maven i sit intimiderende angreb.

Jon Stewart meddelte i februar, at han ikke længere ville være vært for 'The Daily Show'. Hans sidste optræden i shoet fandt sted den 6. august, hvorefter han blev afløst af Trevor Noah.

Se Jon Stewart give wrestlingstjernerne tæv på YouTube her:

15 kommentarer
Vis kommentarer