Khloe: Kortere hår og blondine

Kardashian-søsteren var følelsesmæssig forvirret, mens hendes fra-separerede mand var indlagt på hospital

Hot blondine 1. (Planet Photos)
Hot blondine 1. (Planet Photos)

Khloe Kardashian klippede sit hår kortere for at 'slippe af' med al den negativitet, hun følte, var forbundet med sin eks-mand Lamar Odoms hospitals-ophold, efter at han havde festet lidt for kraftigt med damer, stoffer og alkohol i flere dage på et bordel udenfor Las Vegas.

'Jeg klippede mig, fordi jeg var på hospitalet og følte, jeg behøvede det - for at slippe af med al denne negativitet, sagde hun i det amerikanske talkshow, 'Live'.

Mens Khloe endnu var langhåret og brunette. (Privatfoto)
Mens Khloe endnu var langhåret og brunette. (Privatfoto)
 

- Man bør egentlig ikke klippe sig, når maner følelsesmæssig forvirret, men jeg gjorde det, og jeg elsker det. Det er så meget nemmere at have med at gøre.

Khloe og Lamar optog lagengymnastikken, mens de endnu var gift. (Foto: AP) Intl. kendte - 18. jan. 2016 - kl. 13:25 Khloe Kardashian har også en sexvideo

Kim har glædet sine fans ved at lægge to badebilleder på sin hjemmeside. (Privatfoto) Intl. kendte - 15. jan. 2016 - kl. 15:12 Kim K.: Det er mig der er hjernen

Men ikke nok med, at hun er blevet mere korthåret - så meget er der dog heller ikke tale om - så præsenterer hun sig også nu som blondine.

Det har dog ikke være en hurtig beslutning. Gradvist over nogle måneder har hun farvet det lysere og lysere.

- Jeg begyndte langsomt, så blev det mere og mere, sagde Khloe, der blev ved basketball-mandens side i al den tid, han var på indlagt.

1 af 3 Hot blondiner 2. (Planet Photos)
2 af 3 Hot blondine 3. (Planet Photos)
3 af 3 Hot blondine 1. (Planet Photos)
11 kommentarer
Vis kommentarer