Kim boller løs for at blive gravid

Lille North skal have søskende, men Kardashian-trolden har svært ved at blive gravid anden gang

Kim smider tøjet i traileren for det nye afsnit. (Foto: E!)
Kim smider tøjet i traileren for det nye afsnit. (Foto: E!)

Kim Kardashian siger, hun er 'på en mission' for at blive gravid. Det er åbenbart svært for hende at blive anden gang, og for at øge mulighederne har hun sex med Kanye West '500 gange om dagen', siger hun til søster Khloe i en ny episode af familie-serien 'Keeping up with the Kardashians'.

- Jeg husker, hvor tæt jeg var på mine søstre, da jeg selv voksede op. Så North skal også have søskende. Men fordi det er så svært, går jeg til en fertilitet-læge for at se, hvornår jeg nøjagtigt har æg-løsning og dermed øger mine chancer for at blive gravid naturligt, siger Kim-pigen.

Afsnittet blev filmet, før hun blev blondine. (Foto: E!)
Afsnittet blev filmet, før hun blev blondine. (Foto: E!)
 

Et andet sted i episoden fortæller hun, at hun dyrkede sex med Kanye i badeværelset før dagens optagelser.

Se Kim nøgen her

- Jeg havde det sådan, at jeg har æg-løsning i dag. Så jeg fik ham til at komme til optagelserne. Der er kun  20 procent chance for at blive gravid hver måned, og da jeg har æg-løsning lige nu, så det gælder om at gøre noget ved sagen, filosoferer hun.

Se også: Buttede Else laver en Kardashian

Kim har også fået det råd, at ligge stille i sengen i nogle minutter, efter at hun har bollet.

Frisk på at blive gravid igen. (Privatfoto)
Frisk på at blive gravid igen. (Privatfoto)
 

Halv-søster Kendall spørger hende, hvorfor hun ligger i sengen, i stedet for at være sammen med familien, og Kim svarer:

Kourtney Kardashian smider stort set alle kludene i en ny billedserie. (Foto: All Over) flash - 3. dec. 2014 - kl. 09:15 Gravid Kardashian-søster smider klunset

Ifølge forskere går Kim Kardashians lille pige en lys fremtid i møde. (Foto: All Over Press) Samfund - 19. jan. 2015 - kl. 10:28 Store numser giver kloge børn

- Lægen sagde, at jeg  skulle ligge ned i mellem 10 og 20 minutter. Derfor. Jeg havde lige sex, før I kom. Lægen siger, det tager spermen 10 minutter at svømme op, hvor det skal være. Så jeg må vente yderligere fem minutter bare på grund af den marinade indeni mig.

Husker du Kim Kardashians Super Bowl-reklame? Du kan se den lige her.

51 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere