Kim K. hyrer rugemor

Det vil være livstruende for hende at blive gravid igen

Kim Kardashian er klar til barn nummer tre, men hun kommer ikke selv til at føde det (Video: Splash News)

Kim Kardashian og husbond Kanye West har angiveligt hyret en rugemor til at føde parrets tredje barn, citerer både New York Post og Daily Star fra netmediet TMZ.

Se her

Og her

Realitydronningen er i forvejen mor til børnene North og Saint, men ikke mindst den sidste fødsel var så vanskelig, at hendes læger frarådede hende at få flere børn.

Se også: Kim K.: Derfor tog jeg en nøgen-selfie

I hvert fald, hvis hun selv skulle føde dem.

Under graviditeten med Saint voksede moderkagen igennem livmoder-muskulaturen, der nødvendiggjorde, at 'min læge måtte stikke sin arm ind i mig og skrabe moderkagen fra min lovmoder med sine fingernegle', forklarede Kim i en tidligere episode af 'Keeping up with the Kardashians'.

Aftale med forpligtelser
En ny graviditet kan være livstruende, og derfor har parret lavet en aftale med en rugemor, der angiveligt får 45.000 dollars for at bære barn nummer tre, og hun får 5.000 dollars ekstra pr. barn, hvis der er mere end et i maven, hedder det i artiklen.

Easter 2017

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Aftalen er indgået gennem et bureau og har kostet et depositum på 68.850 dollars.

Til gengæld for pengene har rugemoderen forpligtet sig til ikke at ryge, drikke, tage stoffer, blege sit hår, gå i boblebad og i sauna og tage sig af katte-kuld og efterladenskaber gennem graviditeten.

Se også: Khloe vild med silikone-babser

Se også: Kim K. leder efter dobbeltgænger

Vedkommende forbydes også at have sex før og tre uger efter befrugtningen, og hun må ikke spise rå fisk og ikke drikke mere end kop kaffe eller te om dagen.

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!