Kim K.s kjole smadrer internettet: - Jeg har glædet mig

En ny, sort kjole har taget internettet med storm, og den sidder naturligvis på realitystjernen Kim Kardashian

Kim Kardashians påklædning får nok en gang massiv opmærksomhed oven på sin optræden ved dette års Hollywood Beauty Awards. Video: Splash

Der er ikke tale om et overforbrug af stof, når man ser på realitystjernen Kim Kardashians nyeste påfund til den røde løber.

Ved dette års Hollywood Beauty Awards viste hun nemlig en sort kjole frem, der ikke efterlod meget til fantasien og kun lige akkurat dækkede, hvad den skulle.

Kjolen er ifølge Kim Kardashian selv en vintage-sag fra 1998. Designeren er Thierry Mugler. 

Fanger altid opmærksomheden
Den afslørende kjole er gået viralt flere steder, og Kim Kardashian har endnu en gang bevist, at hun er den bedste til at få fotografernes opmærksomhed, når der er en rød løber involveret.

Den smukke mor til tre deltog ved showet med sin ven Chris Appleton, der var nomineret til Lori McCoy-Bell prisen for hårstyling.

Kim Kardashian deler gerne alt med sine mange følgere. Foto: Ritzau Scanpix Intl. kendte Kim Kardashian deler hudløst ærligt billede

I sin story på Instagram jokede Kim med deres valg af tøj.

- Vi ligner nogle, der er på vej til skolebal, sagde hun med et grin.

- Ej, måske mere nogen, der skal til Oscar, svarede Chris tilbage på videoen.

Realitystjernen brugte også sin platform til at rose sin makeup-artist og sin date, der havde stået for håret til aftenens prisuddeling.

 

Irina har betalt omkring 11.000 for at komme tæt på Kim Kardashian og hendes glam-team. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte Irina skal møde verdensstjerne: - Jeg vil hellere møde hendes mor

Glæde over kjolevalg
Om sit valg af kjole var der også kun søde ord at hente.

- Jeg har virkelig glædet mig til at have den på, lød det fra taxaen.

Kim Kardashian var ikke selv nomineret ved showet, selvom hun faktisk også lancerer den ene makeup-serie efter den anden.

Det er anden gang inden for kort tid, at Kim K. vælger en opsigtsvækkende kjole.

220 kommentarer
Vis kommentarer