Kim Kardashian hyrer babse-hjælper

Make up-artist skal udelukkende beskæftige sig med, at få brysterne til at tage sig så godt ud som muligt

For Kim Kardashian er fremtoning alt. Hun skal se perfekt ud til enhver tid og selvfølgelig allermest, når hun bevæger sig ud i den virkelige verden.

Derfor er lidt hjælp fra make up-artister og andet godtfolk ikke at foragte. Nærmest et krav.

Det er velkendt, at hendes høje kindben får ekstra puf med make up.

Men hendes største aktiv - ud over den velbyggede bagdel - er forlygterne, og dem skal der selvfølgelig også tages hånd om.

 

 

 

En eneste opgave
Derfor har Kim og husbond, Kanye West, hyret en make up-artist, der udelukkende får som opgave at få brysterne til at tage sig så godt ud, som det nu lader sig gøre.

Damen hedder Jessica Mirdita, og hun er en elev af Kim-pigens mangeårige make up'er, Mario Dedivanovic.

Fantastisk krop
Han har åbenbart ikke store håndelag for babser, så den opgave er overladt til Jessica. Med Kanye Weest's fulde velsignelse.

Kim Kardashian faldt pladask for 13-årige Pink, men den thailandske pige havde ikke lyst til at bo sammen med realitystjernen i USA. (Foto: All Over) flash Fattig 13-årig pige: Nej tak til Kim K-adoption

Kourtney Kardashian smider stort set alle kludene i en ny billedserie. (Foto: All Over) flash Gravid Kardashian-søster smider klunset

Vil du købe glidecreme af denne kvinde? (Foto: Target Press) Sex & samliv Seks millioner kroner for Kardashians sexsafter

- Han synes, Kim har en fantastisk krop, og hver del af den skal hyldes', siger en kilde til The Sun.

Det er ikke med silikone, Jessica Mirdita gør sit arbejde. Hun sminker Kims 'kasser' med bronze-farve og lidt pennestrøg, og modtageren må være tilfreds med udførelsen, eftersom hun flasher dem så åbenlyst ved enhver tænkelig lejklighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer