Kim Kardashian læser til advokat

Realitystjernen vil gerne gøre mere for at hjælpe andre

I 2022 regner realitystjernen med at have klaret eksamen. Foto: Ritzau Scanpix
I 2022 regner realitystjernen med at have klaret eksamen. Foto: Ritzau Scanpix

I et nyt interview med Vogue i USA har den kendte realitystjerne Kim Kardashian udtalt, at hun lige nu studerer jura for at blive advokat.

Hun regner med at tage sin eksamen i 2022.

I interviewet forklarer hun, at hun startede uddannelsen sidste sommer, hvor hun blev praktikant i et advokatfirma i San Francisco.

Intl. kendte Kardashian udsat for shitstorm: Hun har det forkerte på hovedet

Californien har en lov, der gør, at du kan blive advokat uden at studere på en skole. Du skal bare havde været praktikant hos en advokat eller dommer.

Kim Kardashian besluttede at forfølge sin drøm om at blive advokat, efter det lykkedes hende at befri Alice Marie Johnson fra fængsel, efter at hun havde snakket med præsident Trump.

Om kort tid kommer der endnu en arving til Kardashian/West-familien. Foto: AP Intl. kendte Kim bekræfter baby og afslører kønnet

Hun har tidligere udtalt, at det var rart at blive hørt i sagen, og at hun havde mulighed for at komme med de 'humane' argumenter for Alice Marie Johnsons frifindelse, men hun ville gerne vide mere, så hun kunne bruge loven som et argument.

Det hårdeste ved at blive advokat har for den 38-årige mor til tre været al læsningen.

- Det er al det stof, der virkelig tager på mig. Det tager simpelthen så lang tid, fordi der er så meget. Men jeg forstår det hele lynhurtigt, fortalte hun i interviewet.

Kim Kardashian er datter er Robert Kardashian, der var forsvarsadvokat for O.J Simpson i hans retssag.

Kim har tidligere tilkendegivet, at hun skylder meget af sin interesse for loven til sin far, der tit lod hende rode i hans ting på kontoret og altid gav hende en interesse i at lære om juraen.

Intl. kendte Husmor driller Kim Kardashian: Her forklarer hun hvorfor

14 kommentarer
Vis kommentarer