Kim Kardashian revser Trump: 'Tag ansvar!'

Den bredmåsede realitystjernes fans blev muligvis lidt forbavsede, da deres idol lørdag valgte at gå ind i politik

Kim Kardashian beder i et opslag på Twitter Donald Trump om at tage ansvar. Foto: AP
Kim Kardashian beder i et opslag på Twitter Donald Trump om at tage ansvar. Foto: AP

Både den amerikanske præsident, Donald Trump, og den barmfargre reality-stjerne Kim Kardashian er kendte for at være særdeles aktive på de sociale medier - dog med hver deres foretrukne fokus og skarer.

Men nu breder Kim Kardashian sine præferencer ud og går ind i politik. Sådan da.

I et nyt Twitter-opslag langer den velformede tv-personlighed nemlig ud efter USA's leder, som de seneste dage har haft travlt med at skælde ud på borgmesteren og befolkningen i Puerto Rico, der for nylig blev ramt af store ødelæggelser under orkanen Maria.

Mens Puerto Ricos borgmester opfordrer præsidenten til at komme øen til undsætning i en fart, svarer Trump hidsigt tilbage på Twitter med anklager om, at befolkningen 'vil have gjort alting for dem'. Ordet 'fake news' har Trump også brugt flere gange i forbindelse med de intet mindre end et dusin opslag, som han lørdag har lavet om Puerto Rico.

'Til befolkningen i Puerto Rico. Tro ikke på falske nyheder', lød det blandt andet fra præsidenten.

Kardashian-kritik
En af dem, der har valgt ikke at godtage Trumps affejning af kritik som 'fake news', er som skrevet Kim Kardashian, der med et surt opstød på Twitter beder den amerikanske præsident om at tage sig sammen:

'De har ikke strøm til at se nyheder! Vær sød at stoppe med at tweete og spille golf, mens folk dør! Vær venlig at ansvar tage ansvar og hjælp!', skriver reality-stjernen på Twitter.

Og netop henvisningen til Donals Trumps fritidsaktivitet, golf, er ganske udspekuleret, da den amerikanske leder flere gange er blevet kritiseret for at tage på golfbanen, mens Puerto Rico har været ramt af en regulær naturkatastrofe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen