Kim Kardashians afhøring lækket: Blev skubbet og bundet

Han tog en pistol frem og pegede dem mod mig, siger Kim Kardashian

Kim Kardashian blev i oktober udsat for et røveri. Foto: AP
Kim Kardashian blev i oktober udsat for et røveri. Foto: AP

Verdens største realitystjerne, amerikanske Kim Kardashian, blev den 3. oktober sidste år udsat for et ubehageligt røveri, da hun blev overmandet af en flok røvere i sin luksussuite i Paris.

Nu er afhøringen af realitydronningen blevet lækket. Det skriver det franske medie lejdd.fr, der med baggrund i referatet beskriver, hvordan hun omkring klokken 03.00 hørte en lyd ved døren.

Kim Kardashian fik sig sit livs forskrækkelse, da hun i oktober var udsat for groft røveri. Foto: All Over Intl. kendte - 9. jan. 2017 - kl. 08:41 16 personer anholdt efter Kardashian-røveri

Kort efter begyndte mareridtet, skriver mx.dk, der har oversat referatet.

- Jeg så to personer komme ind ad skydedøren, og at receptionisten var bundet. De to personer var hætteklædte, den ene med en skimaske, en kasket og en vest, hvorpå der stod politi. Den anden havde det samme polititøj på, men bar ikke briller (skigoggles, red.), siger Kim Kardashian i referatet.

Herefter tog de hendes telefon fra hende.

Nøgen indenunder
Den ene af overfaldsmændene var omkring 170 centimeter høj, mens den anden var omkring 180. De udviste med det samme interesse for hendes ring, der er fire millioner dollars værd.

- Jeg svarede ham, at jeg ikke vidste, hvor den var. Han tog en pistol frem og pegede den mod mig. Jeg viste ham, hvor ringen var. Han tog den. Han havde handsker på. Han spurgte mig, hvor smykkerne og pengene var, forklarer Kardashian, der fortsætter.

- De hev fat i mig og tog mig ind i entréen. Jeg var i badekåbe, nøgen indenunder. Herefter gik vi sammen ind i værelset, og han skubbede mig ned på sengen. Og det var her, de bandt mine hænder sammen med plastiksnore og tape. Bagefter satte han tape for min mund og mine ben og placerede mig på badeværelset. Mere præcist i badet.

Se også: Medie: Kardashian-chauffør løsladt

Hun anslår, at røverne er sluppet af sted med smykker og ure for fem millioner dollars – svarende til 35 millioner danske kroner. I smykkeæsken skulle der blandt andet have ligget to diamantarmbånd fra Cartier, en guldhalskæde med diamanter af mærket Jacob, et guldur fra Rolex og diamantøreringe fra Lorraine Schwartz.

I afhøringen fastslår Kim Kardashian, at hun ikke kom til skade undervejs, og at hun ikke er sikker på, at hun ville kunne genkende røverne. Fransk politi har anholdt talrige personer i forbindelse med røveriet. Forleden blev fire af dem sigtet.

9 kommentarer
Vis kommentarer