Kim misundelig på Caitlyns babser

Kardashian-pigen fik lyst til et bryst-job, da hun så sin kønsskiftede stedfars udgave

Kim Kardashian var pludselig ikke tilfreds med sine bryster. (PA Photos)
Kim Kardashian var pludselig ikke tilfreds med sine bryster. (PA Photos)

Man skulle ikke mene, hun behøver det, men Kim Kardashian afslører i en kommende episode i familie-sagaen 'Keeping Up with the Kardashians', at hun ønskede at få sine bryster gjort større, da hun så Caitlyn Jenners babser ved en foto-optagelse for magasinet Vanity Fair.

Kim snakker i klippet med søster Khloe om sin stedfar, der har gennemgået en kønsskifte-operation.

'Jeg tog til Caitlyns optagelser, hun var smuk - som i smuk'.

Se også: Tv-ikon: Nu er hun officielt kvinde

 

'På et tidspunkt befandt vi os begge i garderoben, hun skulle skifte tøj og sagde: 'Bliv her bare'. Hun tog toppen af, og hendes bryster var som Kourtneys, da hun havde fået sine lavet. Det fik mig til at ønske et bryst-job'.

Kourtney Kardashian smider stort set alle kludene i en ny billedserie. (Foto: All Over) flash - 3. dec. 2014 - kl. 09:15 Gravid Kardashian-søster smider klunset

Alle i familien støtter Bruce Jenner i hans beslutning om, at han nu er kvinde , men især Kim Kardashian har vist sig at være superloyal overfor sin stedfar. (Privatfoto) flash - 27. apr. 2015 - kl. 06:51 Kardashian om stedfars kønsskifte: Vi får terapi

'Har hun fået en store implantater?', spørger Khloe.

'Store - som en C', lyder svaret.

Caitlyn Jenner, der før hed Bruce Jenner - og var tidligere OL-guldvinder i atletikkens 10-kamp - siger, han ikke har fortrudt kønsskiftet, der også har den fordel, at den har gjort ham til en bedre golfspiller, hvordan det så end lader sig gøre.

14 kommentarer
Vis kommentarer