Knaldede barnepigen: Har brystbomben tilgivet utro mand?

Ifølge britiske The Sun kunne noget tyde på, at Katie Price har tilgivet sin mand, efter det kom frem, at han for tredje gang var utro

Se også: Svensk popstjerne i vild sexvideo

Noget kunne tyde på, at den 39-årige Katie Price har taget sin mand, Kieran Hayler, til nåde, efter det for lidt over en måneds tid siden kom frem, at han havde været i kanen med parrets barnepige.

I hvert fald tog hun taget ham med til 'Shocktober fest' i Sussex. Det er første gang, hun viser sig offentligt med Hayler, efter nyheden om hans utroskab kom frem.

Han blev dog pænt gemt væk, mens hun lod sig fotografere med sine to børn fra sit ægteskab med Peter André.

Det er britiske The Sun, der har skaffet et billede af den 30-årige eks-stripper stående i baggrunden, mens Katie Price poserede foran de blitzende kameraer.

Katie Price havde gemt Kieran Hayler væk fra kameraerne til 'Shocktober festival'. Foto: All Over Press
Katie Price havde gemt Kieran Hayler væk fra kameraerne til 'Shocktober festival'. Foto: All Over Press

I seng sammen
Der er tidligere blevet spekuleret i, om den forsmåede realitystjerne havde tilgivet sin sexafhængige mand, efter at Kieran Hayler delte et billede, der slog fast, at parret stadig sover i samme seng.

Sidste gang han var utro med hendes bedste veninde, gik han i terapi for sin afhængighed. Et Instagram-opslag af den tidligere stripper kunne tyde på, at han igen har søgt hjælp for at få ægteskabet på rette kurs.

Se også: Brødebetynget ægtemand: Jeg havde sex med barnepigen

Et opslag delt af Kieran Hayler (@officialkieranhayler) den

Derudover taler det til Kieran Haylers fordel, at han har et meget tæt bånd med Katie Prices handicappede søn Harvey, som hun har fra sit forhold med den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke. Intl. kendte - 12. jul. 2017 - kl. 21:47 Brystbombe chokerer: Vil købe sex til sin søn

Me and harv on our way to great Ormond street last week!!!!

Et opslag delt af Kieran Hayler (@officialkieranhayler) den

Om den barmfagre model har søgt trøst, efter hun er blevet bekriget fra flere sider offentligt eller om de har haft en god snak vides ikke, da parret har endnu ikke meldt noget ud offentligt. Noget kunne dog tyde på, at den barmfagre model er klar til at give Kieran Hayler endnu en chance.

Se også: Barnepige tordner mod sexbombe: Du er afskyelig!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen