Komiker forsvarer grov Golden Globe-joke

Ricky Gervais beder kritikerne tørre øjnene, efter at han igen har skabt kontrovers som vært ved Golden Globe

Se nogle af Ricky Gervais fornærmelser og stjernernes jokes i tv-klippet herover.

Se også: Hun tager prisen for den mest sexede kjole

Det er efterhånden blevet en tradition, at Ricky Gervais fornærmer alt og alle, når han trækker i gallatøjet og agerer vært på de prestigefulde Golden Globe-uddelinger.

Den britiske grinebider har tidligere antydet, at Tom Cruise er homoseksuel og gjort grin med Charlie Sheens alkoholmisbrug, og denne gang gik han hårdt til Caitlyn Jenner, hvilket har fået flere til at beskylde ham for transfobi. Det skriver Toronto Sun.

Ricky Gervais var vært på Golden Globe-uddelingen for fjerde gang. (Foto: AP) Film - 11. jan. 2016 - kl. 05:40 Her er Golden Globe-vinderne: Ricky Gervais åbner prisfest med fornærmelser

Caitlyn Jenner, der er en tidligere mandlig OL-atlet, gennemgik en meget omtalt kønsskifteoperation i 2015, og derudover er hun en kendt tv-personlighed i USA fra programmet 'Keeping Up with the Kardashians'.

- Sikke et år hun har haft! Hun blev en rollemodel for transpersoner overalt og viste stort mod ved at nedbryde barrierer og ødelægge stereotyper. Hun gjorde dog ikke meget for at ændre synet på kvindelige billister, tilføjede komikeren med henvisning til, at Jenner også var involveret i en bilulykke, som kostede en person livet.

På grund af manglende beviser bliver Caitlyn Jenner ikke sigtet for uagtsomt manddrab. (Foto: Storms Media Group) Intl. kendte - 1. okt. 2015 - kl. 13:43 Dødsulykken: Her er Bruce Jenners 'dom'

Joken førte til flere vrede udfald mod Ricky Gervais på de sociale medier fra brugere, der beskyldte komikeren for at være transfobisk. Selv tog værten dog ikke beskyldningerne så tungt.

- At antage at en joke om Caitlyn Jenner automatisk er transfobisk, er det samme som at antyde, at en joke om Bill Cosby automatisk er racistisk, skriver Gervais på Twitter og tilføjer:

- Du har alt mulig ret til at blive fornærmet, bare lad vær med at græde, når alle er ligeglade,

lyder det brysk fra Gervais, der samtidig glæder sig over den omtale, som kontroverserne giver ham.

Verden på vrangen - 11. jan. 2016 - kl. 13:47 Gaga-DiCaprio-sammenstød går verden rundt

(Se Ricky Gervais fornærme Mel Gibson herunder)

(Se de smukke kjoler til Golden Globe herunder)

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere