Komiker indlagt med alvorlig infektion

Amy Schumer ligger på sygehuset med med en nyreinfektion

Amy Schumer er blevet indlagt med en alvorlig infektion. Video: The Hollywood Reporter

Amy Schumer havde fundet passet frem og var så småt begyndte at pakke kufferten, da hun for en lille uge siden måtte lade sig indlægge.

Siden har den 36-årige amerikanske skuespiller og komiker ligget på sygehuset til behandling for det, hun selv kalder 'en alvorlig nyreinfektion'.

Schumer er aktuel i filmen 'I Feel Pretty', og det var i forbindelse med premieren i i Europa, at hun skulle være rejst af sted til Europa med med London som første stop.

Amy Schumer har hidtil holdt sin sygdom privat, men nu skriver hun om den på et længere opslag på Instagram. Her udtrykker hun, også at det ærgrer hende voldsomt, at hun ligger der og ikke er på vej mod London.

- Jeg er virkelig og helt egoistisk skuffet over at gå glip af den her rejse, for jeg elsker London og Europa generelt. Alle de fantastiske mennesker og maden der. Men jeg bliver nødt til at sætte mit helbred først, skriver hun.

Hun benytter samtidig lejligheden til at takke de læger og sygeplejersker, der har passet og plejet hende. Og så skriver hun, at hun håber, at folk i Europa vil taget godt imod filmen.

Bort set fra at Amy Schumer lige nu er syg, så går det meget godt for hende. Ifølge Forbes kan hun kalde sig verdens rigeste kvindelige komiker.

Se også: Så meget tjener verdens rigeste kvinde-komiker

Så brandgodt ser Amy Schumer ud, når hun er frisk. Foto: AP
Så brandgodt ser Amy Schumer ud, når hun er frisk. Foto: AP
 

27 kommentarer
Vis kommentarer