Komiker laver vild bryst-parodi på topmodel

Man tror ikke sine egne øjne  - synes du den kvindelige komiker ligner topmodellen?

Topmodellen Kelly Gale er her på catwalk for undertøjsfirmaet 'Victoria's Secret'. (Foto: Shutterstock)
Topmodellen Kelly Gale er her på catwalk for undertøjsfirmaet 'Victoria's Secret'. (Foto: Shutterstock)

Den australske komiker Celeste Barber har gjort sit navn kendt ved at lave parodier på de kendte samt gøre grin med deres 'perfekte' opslag på de sociale medier. Celeste Barber har blandt andet lavet parodier på Kim Kardashian, Myley Cyrus og modellen Bella Hadid.

I sin nye parodi på Instagram går det ud over topmodellen Kelly Gale, der på et tidspunkt lagde en video ud på sin Instagram, hvor hun iført bikini ryster sine bryster fra side til side. Og det hele sker oven i købet i slowmotion.

Nu forsøger Celeste Barber at matche Kelly Gales flotte præstation. Du kan selv tjekke, om Celeste Barber lykkes med det på videoen herunder, som Barber lagde ud på Instagram med teksten: Orange retfærdighed.

I den første del af videoen er det Kelly Gale, men kort efter kommer Celeste Barber på banen med fuld styrke.

Den 24-årige svenske topmodel Kelly Gale, der blandt andet er kendt som model for undertøjsfirmaet Victoria's Secret samt for sit forhold til den svenske Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman, lagde tidligere i november måned en video ud på Instagram, hvor hun står på en strand i forbindelse med en smuk solnedgang og lader sine bryster ryste i slowmotion. Til den originale video skrev Kelly følgende:

'Ryst dine problemer væk'.

Vis dette opslag på Instagram

Let your troubles bounce away

Et opslag delt af Kelly Gale (@kellybellyboom) den

Herunder kan du også se, da Celeste Barber på et tidspunkt gjorde grin med Kim Kardashian. Til billedet skrev komikeren:

'Når du lader din ægtemand bestemme din påklædning'.

Den svenske topmodel Kelly Gale dater i øjeblikket den svenske  Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman. (Foto: Shutterstock)
Den svenske topmodel Kelly Gale dater i øjeblikket den svenske Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman. (Foto: Shutterstock)
 

Komikeren Celeste Barber. (Foto: Shutterstock)
Komikeren Celeste Barber. (Foto: Shutterstock)
 

1 af 3 Den svenske topmodel Kelly Gale dater i øjeblikket den svenske Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman. (Foto: Shutterstock)
2 af 3 Komikeren Celeste Barber. (Foto: Shutterstock)
3 af 3 Topmodellen Kelly Gale er her på catwalk for undertøjsfirmaet 'Victoria's Secret'. (Foto: Shutterstock)
35 kommentarer
Vis kommentarer