Komiker raser: Jeg stjæler ikke jokes

Flere komikere har hævdet, at den kvindelige komikkomet Amy Schumer har nakket deres jokes til sine egne prisvindende shows

Amy anklages for at stjæle fra sine kollegaer. (Foto: AP)
Amy anklages for at stjæle fra sine kollegaer. (Foto: AP)

Se også: Jeg sagde nej til Jon Stewarts job

Intl. kendte - 24. jul. 2015 - kl. 11:45 Efter amerikansk biografskyderi: Komiker sønderknust

Hvem kom først - Schumer eller de andre?

Det spørgsmål koger i øjeblikket mellem den fremadstormende kvindelige komikkomet Amy Schumer og en række andre komikere, som hævder, at Schumer har nuppet deres jokes.

- Det kunne jeg aldrig nogensinde finde på at gøre, og jeg har heller aldrig nogensinde gjort det, understregede 34-årige Schumer for nylig på det kraftigste i 'The Jim Norton Advice Show' på radiokanalen Sirius XM ifølge avisen The Washington Post.

- Jeg er villig til at tage en løgndetektortest. Jeg skal finde på så meget materiale, og jeg er så forsigtig. At stjæle ville være direkte dumt af mig, lød det videre fra den Emmy-vindende 'Inside Amy Schumer'-stjerne.

Tammy Pescatellii er blandt de kvindelige komikere, der har langet ud efter Schumer i et nyligt slettet tweet, som mediet Buzzfeed har taget en kopi af på sin hjemmeside.

- Hvad, der forbløffer mig er, at Amy Schumer påstår at være feminist, når hun kun stjæler fra andre kvinder, skrev Pescatellii.

Amy Schumer på forsiden af GQ sammen med C-3PO. (Foto: GQ) Intl. kendte - 23. jul. 2015 - kl. 07:29 Topløs komiker i seng med Star Wars-robot

Undskylder anklage
Dagen efter Schumers interview på 'The Jim Norton Advice Show', deltog Pescatellii i selvsamme radioprogram og undskyldte sine anklager mod den Golden Globe-nominerede komiker.

- Jeg gik for langt, og det beklager jeg dybt. Amy Schumer har al mulig ret til at være vred, lød det fra hende.

- Jeg var til en fest, og jeg var for fuld. Jeg plaprede løs og sagde en masse dumme ting.

Selv skrev Schumer efterfølgende på Twitter:

- Jeg sværger på mit liv, at jeg aldrig nogensinde har eller vil stjæle en joke.

Schumer er i øjeblikket ved at skrive et filmmanuskript sammen med den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Lawrence.

Se Schumers opslag HER

Lårkort i november: Amy Schumer på den røde løber. (video: Splash)

34 kommentarer
Vis kommentarer