Konen ikke et hak bedre selv

Arnold Schwarzeneggers eks-kone, Maria Shriver, havde en affære kørende længe før, muskelbøffens blev afsløret

Gode miner til slet spil. Foto: LEE ROTH/STAR MAX
Gode miner til slet spil. Foto: LEE ROTH/STAR MAX

Muskelbøffen Arnold Schwarzeneggers eks-kone, Maria Shriver fra Kennedy-klanen, er ikke den forfulgte uskyldighed, som hun har yndet at fremstille sig selv som, efter at det blev afsløret, at Arnold i årevis havde en affære kørende med parrets hushjælp, som han nu har en 16-årig søn med.

Maria Shriver var ikke et hak bedre selv, siger kilder tæt på parret til New York Post.

Ifølge disse kilder indledte hun langt tidligere, end Schwarzeneggers affære blev kendt, et forhold til ægtemandens nære allierede i bestræbelserne på at blive genvalgt som guvernør i Californien, 53-årige Matthew Dowd, der nu arbejder som politisk analytiker på tv-kanalen ABC.

Kold luft. Foto: J. Scott Applewhite/AP
Kold luft. Foto: J. Scott Applewhite/AP
 

Først nu er Maria og Matthew imidlertid trådt frem som par. Det skete ved fætteren, Bobby Kennedys, bryllup i sidste måned.

Ikke et offer
- Maria vil gerne fremstille sig selv som offer, men det er hun ikke. Forsøget på at få det til at se ud, som om de først her for nylig er blevet et par, er latterlig, siger kilden.

Forholdet skal allerede være startet i 2006, hvor de stillede deres affære til skue for Schwarzeneggers stab, når han var væk på kampagne-rejser.

Se også: Flop-Stallone til actionkollega: Din skyld!

Se også: George Clooney vil være guvernør

Se også: Aldrende actionbøf: Pauser er en luksus

– Der var masser af flirt, og Arnold var sjældent – eller aldrig – til stede, når de var sammen. Hun lyste op, når han var der, og han var helt tryg ved at lave sjov med hende, siger kilden.

Benægter affære
Da Arnold fik nys om affæren, røg Matthew ud i kulden, men skænderierne med konen fortsatte.

- De skændtes om Matthew. Råbte og skreg, og vi andre tænkte, ’hvordan holder vi det her udenfor offentligheden’, siger kilden.

Matthew Dowd benægter, at der var tale om en affære på det tidspunkt.

- Vi var bare gode venner, fastholder han.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer