Kongens vilde fest: OL-guldvinder kom til skade

Det var den tidligere skiløber Egon Zimmermann, der blev kørt med ambulance til sygehuset til kong Carl Gustafs fødselsdagsfest

Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).
Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).

Den fik hele armen med blandt andet ABBA-show og gladiatorklædte dansere, da den svenske kong Carl Gustaf lørdag fyldte 70 og havde inviteret til stor fest på slottet i Stockholm.

Men da gæsterne var ude på dansegulvet til nummeret 'I'm so Excited' af Pointer Sisters, blev der ifølge den svenske avis Expressen danset så vildt, at en af gæsterne, Egon Zimmermann, blev ramt af en albue.

Egon Zimmermann er tidligere skiløber og har blandt andet vundet to guldmedaljer ved verdensmesterskaberne og en guldmedalje ved OL i 1964.

Kong Carl Gustaf af Sverige fyldte lørdag 70. (Foto: AP). 112 - 1. maj. 2016 - kl. 18:14 Ulykke til kongens fest: Mand kørt på sygehuset

Kørt med ambulance til sygehuset
Ifølge avisens oplysninger faldt østrigske Egon Zimmermann og slog baghovedet ned i stengulvet. 

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia var ifølge Expressen vidner til ulykken, hvor Zimmermann blev kørt væk fra dansegulvet i en kørestol. 

Se også: Så fik Margrethe sin konge

Derefter blev der ringet til alarmcentralen, og en ambulance kørte til slotspladsen og hentede gæsten, som blev kørt til sygehuset.

Egon Zimmermann var gift med dronning Silvias veninde, Charlotte Klingspor. Hun døde i 2005 af leverkræft - et hårdt slag for kongefamilien og især dronningen, som mistede en af sine bedste veninder, skriver Expressen.

Se også: Kong Henrik: Jeg snakker ikke om det der i dag

1 af 3 (Foto: AP).
2 af 3 (Foto: All Over Press).
3 af 3 Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).
1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen