Kourtney K. med numse-selfie

Kardashian-søstrene kender deres fordel - nemlig bagdelen

Numsen i centrum. (Privatfoto)
Numsen i centrum. (Privatfoto)

Kvinderne i Kardashian-klanen ved godt, hvad der er deres væsentligste fordel - nemlig bagdelen.

Den luftes nærmest dagligt i strømmen af selfies - om det så er Kim, Khloe, Kourtney eller Jenner-delen af familien, Kylie og Kendall, der trykker på udløseren.

Kendissens bugnende attributter har deres eget liv på Instagram.  (Foto: Privat) Intl. kendte - 8. mar. 2016 - kl. 08:59 Nøgen Kim Kardashian: Så røg bjælkerne

Kourtey Kardashian bevæbnet med mobilen. (Privatfoto)
Kourtey Kardashian bevæbnet med mobilen. (Privatfoto)
 

Forleden var det så Kourtney, der ville vise, at hun også er i god stand - og det gjorde hun en dag i solen, hvor rumpetten var i centrum på en selfie, hun lagde på Instagram.

Intl. kendte - 5. mar. 2016 - kl. 09:17 Kendall diskuterer små bryster med veninden

Kim har glædet sine fans ved at lægge to badebilleder på sin hjemmeside. (Privatfoto) Intl. kendte - 15. jan. 2016 - kl. 15:12 Kim K.: Det er mig der er hjernen

Solen blev nydt med en anden kvinde - formentlig en af Jenner-søstrene - og på et andet billede, der blev opdateret, ligger vedkommende og 'skyder' sit eget billede, mens Kourtneys numse-position foreviges af ejer-kvinden i baggrunden.

Et tredie billede viser hende indenfor foran spejlet i en noget mere 'uskyldig', men dog en ganske nedringet, badedragt.

1 af 2 Så 'skydes' der. (Privatfoto)
2 af 2 Numsen i centrum. (Privatfoto)
10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere