Kræver 250 mia. kr. for Jackos død

Popkongens familie har strævnet koncert-bureau for det eksorbitante beløb

Michael Jacksons var i højt humør, da han annoncerede de 50 koncerter i London. (AP Photo/Joel Ryan)
Michael Jacksons var i højt humør, da han annoncerede de 50 koncerter i London. (AP Photo/Joel Ryan)

I forvejen har familien tjent henved 6,5 milliarder kroner, siden Michael Jacksons død, men det forhindrer ikke de efterladte med hans mor, Kathrine, og børnene, Paris, Prince opg Blanket, i spidsen i at stille et helt eksorbitant erstatningskrav til koncert-bureauet AEG, der stod bag de 50 koncerter, sangeren skulle have gennemført i London i 2009, hvis han ikke var død umiddelbart forinden.

Se også: Michael Jacksons søn vil fortsætte i showbiz

Familien har stævnet AEG for 26 milliarder pund - ca 250 mia. kroner. Heraf udgør tabte indtægter i fremtiden de 60 mia. kroner, mens ca. 190 mia andre kroner udgøres af andre, ikke nærmere specificerede 'skader'.

I drømmeland med propofol
Pop-kongens familie bebrejder navnlig koncert-bureauet for at have ansat lægen Conrad Murray til at kigge efter Michael Jackson. Murray afsoner for tiden to års fængsel for uagtsomt manddrab ved at have sendt den kronisk søvnløse sanger i drømmeland med propofol, som normalt kun bruges som bedøvelse i forbindelse med operationer.Michael Jackson dengang han var i topform. (AP Photo/Jeff Widerne)
Michael Jackson dengang han var i topform. (AP Photo/Jeff Widerne)


Retssagen begynder den 2. april i Los Angeles. AEG's advokater kalder på forhånd erstatningskravet 'urealistisk'. Jacksons karriere var ved hans død allerede i frit fald, hævder de.

Se også: Jackson-datter i farmands fodspor

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere