Kravitz truer med søgsmål efter diller-show

Lenny Kravitz er stadig ikke kommet sig over sine revnede bukser, og nu overvejer han at lægge sag an

Se klippet her

Lenny Kraviitz er ikke amerikaner for ingenting, og nu tager sagen om den 51-årige sangers revnede bukser derfor en drejning, der peger mod retssager og erstatning.

Intl. kendte - 4. aug. 2015 - kl. 18:47 Bukserne revnede: Kravitz viste sjoveren på scenen

Til at starte med jokede han ellers selv med, at han ufrivilligt havde flashet både diller og klokkeværk, da hans læderbukser revnede, men Kravitz synes slet ikke, at det er så skide skægt, at billeder af hans ædlere dele er gået verden rundt.

Ifølge det britiske musikkmagasin NME truer Kravitz med søgsmål efter 'Penis-gate', som han selv har døbt sagen. Musikerens advokater har nemlig advaret om brug af billederne.

Ifølge advokaterne er publicering af de afslørende fotos et brud på deres klients copyright, rettigheder knyttet til optrædener og ikke mindst et brud på menneskerettighederne.

Den trusseløse sanger valgte ellers til at begynde med en humoristisk tilgang til sagen, da han på Twitter lagde den sms ud, som Aerosmith-sangeren Steven Tyler sendte ham efter diller-showet på scenen i Gröna Lund.

'Makker...Ikke noget undertøj og en piercing. Fuck mig. Det lort har du aldrig vist mig', sms'ede 67-årige Tyler til Kravitz, efter videoen fra koncerten er gået verden rundt.

Det var under en coverversionen af The Guess Who's 'American Woman', at Lenny Kravitz gav den alt, hvad den kunne trække på scenen. Da han gik ned i hug, var det, at katastrofen indtræf og de ellers så solide bukser ikke kunne holde til presset fra diller og dinglende kugler længere.

Kravitz gav den så meget gas, at hans bukser revnede til en koncert i Sverige. (Screendump) Intl. kendte - 6. aug. 2015 - kl. 17:40 Datter flov over fars diller-show

Som den topprofessionelle musiker Lenny Kravitz er, gennemførte han resten af nummeret, som om ingenting var hændt. Derefter forsvandt han dog om bag scenen i flere minutter, og han kom tilbage iført en ny og hel mundering.

Under Lenny Kravitz koncert på årets Smukfest formåede han at holde kalorius i læderbukserne hele vejen igennem.

Se også: Prince ultralight

Se den sjove episode i klippet ovenfor.

1 af 2 
2 af 2 
42 kommentarer
Vis kommentarer