Kritiseret lingerimodel føder velskabt dreng

Modellen Sarah Stage fik kritikere på nakken, da hun fremviste en meget slank, gravid figur på sociale medier. Nu har hun født

Sarah Stage lagde dette billede af sin stadig meget lille gravide mave på Instagram dagen før hun fødte. (Foto: Instagram)
Sarah Stage lagde dette billede af sin stadig meget lille gravide mave på Instagram dagen før hun fødte. (Foto: Instagram)

Gennem flere måneder har der været heftig aktivitet på lingerimodellen Sarah Stages Instagram-profil, hvor alle har kunne følge med i hendes graviditet.

Sarag Stage er i lingerimodel - og gravid i 8. måned. Samfund - 9. mar. 2015 - kl. 13:06 Gravid i 8. måned: Lingerimodel viser 'perfekt' krop

De fleste af Sarah Stages graviditetsbilleder havde dog en markant ting tilfælles: Hun var iført utrolig lidt tøj, når hun fremviste sin gravide mave - der i øvrigt slet ikke var stor nok til at kunne rumme en næsten udvokset baby, ifølge kritikerne.

Been ordering lots of cute dresses from @sexydresses site ??#39weeks #9months

A photo posted by ??SARAH STAGE?? (@sarahstage) on

Flere mente, at den 30-årige model og dyrerettighedsaktivist fra Los Angeles måtte være usund, siden hun stadig kunne være så slank så sent i graviditeten. Men intet tyder på, at babyen som har ligget i Sarah Stages lille gravide mave, er usund.

Han havde derimod en hel almindelig fødselsvægt på 3,8 kg og en længde på 55,2 cm. Drengen, som har fået navnet James, kom til verden tirsdag eftermiddag. Det skriver Daily Mail.

Love at first sight ?? #JamesHunter

A photo posted by ??SARAH STAGE?? (@sarahstage) on

Dermed kan Sarah Stage sætte de kritikere på plads, der florerede blandt hendes 1,6 millioner følgere på Instagram. Dog var der også følgere, som roste Sarah Stage for at være motiverende i forhold til at dyrke motion og opretholde en sund livsstil.

Den sunde livsstil har hun dyrket ved hjælp af fitnessbesøg og en speciel diæt bestående af quinoa, spinat og kylling.

39 kommentarer
Vis kommentarer