Kvittede skolen for datterens autografjagt: Vi må ofre os lidt

Gitte Breaum lod datteren holde fri fra skole for at sikre hende en signeret bog fra teenage-idolerne Marcus og Martinus

(Video: Christian Ørtoft)

To norske popdrenge har sat Rådhuspladsen på den anden ende.

En horde af skrigende, hujende og ikke mindst tudende, unge piger overdøvede således både turisterne og trafikken fra den sekssporede H.C. Andersens Boulevard, da Marcus & Martinus på bare 14 år i dag signerede bøger i Politikens Boghal på Rådhuspladsen.

De populære drenge, der allerede har flere end 500.000 følgere på Instagram, begyndte deres karriere i det norske MGP for børn, og siden har de to sat pigehjerter i brand verden over.

Skrig og gråd møder de unge stjerner, da de viser sig på gaden.

Det er - forståeligt nok - de meget unge teenage-piger, som udgør den største fanskare, og en af dem - Tera Breaum - havde derfor følgeskab af sin mor, Gitte, ved dagens event.

Hun har ladet Tera pjække for at komme helt tæt på de blonde brødre, som hun er helt pjattet med.

- Skal man ikke være i skole?

- Jo, man skal, men vi må ofre os lidt. Vi har været med til en anden bogsignering i et indkøbscenter, hvor vi var der halvanden time før, og vi var 'way back langt nede i køen', så vi ved, at vi skal være langt fremme i skoene for at få en bog med signering, forklarer hun, inden Tera forklarer, hvorfor drengene er så dejlige.

Se klippet med mor og datter øverst.

Her får fans lov at møde deres idoler.

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!