Kylie Jenner om datterens navn: Det var ikke det bedste

- Hvis jeg skal være ærlig, er der mange navne, som jeg nok bedre kunne lide

Under sin graviditet gjorde 20-årige Kylie Jenner alt for at undgå, at offentligheden fik et glimt af den voksende mave.

Det var først, efter datteren blev født 1. februar 2018, at hun bekræftede, at hun havde været gravid og nu var blevet mor, da hun lagde et billede af datteren på Instagram.

Kort efter afslørede hun, at datteren havde fået det overraskende navn Stormi Webster. Efternavnet kommer fra faderen Travis Scott, der har det borgerlige navn Jacques Webster.

I et interview med magasinet Evening Standard, hvor Kim Kardashian stiller spørgsmålene, fortæller Kylie Jenner nu, hvorfor valget faldt på navnet Stormi.

- Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men vi kom i tanke om Storm. Hendes far insisterede på, at det var ham (der fandt på det, red.), men jeg tror, at det var mig. Og det sad bare fast. Men jeg kunne ikke rigtig lide, at det kun var Storm - jeg følte ikke, at det var hendes navn, fortæller hun og uddyber:

- Så blev det til Stormi, og sådan blev det. Hvis jeg skal være ærlig, er der mange navne, som jeg nok bedre kunne lide, men det var, som om Stormi valgte sit eget navn, som om det bare var hendes navn.

Kylie Jenners ny-fødte datter har allerede skabt flere overskrifter. Nu Intl. kendte Fans af Kylie Jenner går amok: 'Hvordan kan det være i orden?!'

Kylie Jenner fortæller samtidig, at hendes liv i den grad har ændret sig, efter hun blev mor.

- Jeg tænker på hende hele tiden, hvor end jeg er. Jeg vil helst være ved hende eller have, at hun kommer med mig overalt. Jeg kan ikke vente, til hun kan komme med mig, for så snart hun er gammel nok, tager jeg hende med alle steder.

Fans raser over Kylie Jenner: 'Hvordan kan det være i orden?!'

4 kommentarer
Vis kommentarer