Kylie kopierer sine storesøstre

Kylie Jenner er åbenbart løbet tør for egne ideer til selfies

De morer sig, damerne i den Kardashian/Jenner-familie, med at tage selfies i udfordrende stillinger, og kan de ikke finde på nye positioner at fotografere sig selv i, kan de jo altid begynde at kopiere hinanden.

I den kategori er 17-årige Kylie Jenner i særklasse. Storesøstrene Kim og Kendall får konkurrence foran spejlet af model-lilllesøsteren.

 

 

På et nyligt - og nydeligt - foto, hun har sat på Instagram, har Kylie taget sig selv med bagdelen struttende, som Kim Kardashian  gjorde i 2013, da hun i en badedragt ville vise, hvordan kroppen havde fundet tilbage til de rette former efter fødslen af baby-North West.

Kim stjal bikini
Kylie har trukket træningsbukserne ned, men har dig tydeligt nok trusser på.

'Har det rart i mine trusser, tid at hoppe i seng efter en hård uge', skriver hun under billedet.

Ifølge forskere går Kim Kardashians lille pige en lys fremtid i møde. (Foto: All Over Press) Samfund Store numser giver kloge børn

Tøjet er begyndt at stramme, og det vil Kim gøre noget ved. (Foto: All Over) Intl. kendte Kim Kardashian på slankekur: Tøjet strammer

 

 

Måske har Kylie heller ikke glemt, at Kim i sommer postede et foto på Instagram i hendes bikini.

'Yep, stjal Kylie's bikini... hun får den ikke tilbage', understregede Kim med familiens største po-po.

 

 

Men heller ikke Kendall Jenner går ram forbi, når lillesøster Kylie vil drille.

Nytårs-dag offentliggjorde hun et billede med maveskindet i fokus. Det var samme udgave, som Kendall ønskede at præsentere sig selv i på et foto dagen forinden.

Mageløst!

0 kommentarer
Vis kommentarer