Lady Gaga gennemsigtig i bølgerne

Foto-seance på Miami Beach viste mere end det måske var meningen

Lady Gaga som vandhund.
Lady Gaga som vandhund.

Lady Gaga har altid været med på den værste - også udenfor scenen. Om det så drejer sig om at gå til award-shows i tøj lavet af kød eller i en jakke bestående af dukker af tv-frøen Kermit.

Så det var sikkert ingen sag at overtale damen til en foto-session på Miami Beach, hvor den hvide kjole, hun  gik i bølgerne med, hurtigt viste sig gennemsigtig, da den blev våd.

Og så var der absolut ikke meget inde under - om noget overhovedet.

Det må om øjnene, der ser, afgøre.

Lady Gaga alias Stefani Joanne Angelina Germanotta - newyorkeren bør efterhånden have råd til at opgradere gaderoben... Foto: All Over INTL. MusikNYT Stenrig: Popdiva skovler millioner ind

Umiddelbart ser hun nøgen ud, men der kan også være tale om tanga-trusser - men under ingen omstændigheder skal der megen fantasi til at forestille sig frøken Stefani Joanne Angelina Germanotta, som hun hedder rigtigt, ser ud i ingenting.

 

 

INTL. MusikNYT Lady Gaga har 'kraftige smerter': Aflyser koncert i København

Men hvis man er i tvivl, så kan vi rette op på det med nedenstående billeder fra tidligere..

Topløs Lady.
Topløs Lady.

Top- og bundløs Lady.
Top- og bundløs Lady.

Lady Gaga har iøvrigt brugt de seneste dage til at tænke på kollega Demi Lovato, som befinder sig på et hospital efter en stof-overdosis.

'Vi bør alle strække vores arme af kærlighed rundt om Demi Lovato. Så lykkelig for, at du er i live. Takker Gud. Hvis jeg kender mine monstre så godt, som jeg tror, jeg gør, sender vi dig tanker om medfølelse og ønsket om indre fred. Og må du modtage den kærlighed, som så mange har for dig', skriver Gaga i en tweet.

Lady Gaga har endnu engang fået sine følgere op af stolene ved at iklæde sig høje sko og en g-streng på stranden. Foto: Target Press/Rafa Cross Ferie Lady Gaga gør det igen: Flasher numsen til kameraet

47 kommentarer
Vis kommentarer