Læger om Kardashian-eks: 50 procent chance for at overleve

Læger tvivler på, at NBA-stjernen Lamar Odom vil kunne leve et almindeligt liv, hvis han overlever

Her ses Lamar Odom på den røde løber i 2012. (Video: Splash)

50 procent chance for at overleve.

Det er den chokerende besked, NBA-stjernen Lamar Odoms familie og venner har modtaget af lægerne, der behandler den tidligere Kardashian-husbond.

Det skriver det amerikanske sladdersite TMZ ifølge det britiske medie Mirror.

Den tidligere basketball-spiller Lamar Odoms blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada tirsdag.

På bare fire dage havde Khloe Kardashians eks-mand nåede at spendere 75.000 dollars - godt en halv million kroner - på VIP-indkvartering, luksus-prostituerede, drinks og drugs i lange baner.

Det har siden været fremme, at lægerne fandt nærmest alle tænkelige former for stoffer i Lamar Odoms krop.

Lamar Odoms mange støtter beder for hans overlevelse. (Foto: AP) Anden sport - 15. okt. 2015 - kl. 09:03 Legender beder for NBA-stjerne efter narko-kollaps på bordel

Hør mere om sagen her. (Video: AP)

Kritisk tilstand
Siden hans indlæggelse har den tidligere basketballspiller ikke vist nogen som helst tegn på forbedring, skriver TMZ, som samtidig oplyser, at lægerne vurderer, at Lamar Odom højst sandsynlig ikke ville kunne leve et almindeligt liv, hvis han overlever.

Det var tidligere fremme, at han viste små tegn på forbedring, men torsdag gik det helt galt, da fire af hans organer - inklusiv nyrerne - begyndte at stå af.

Kardashian-familien har angiveligt fløjet adskillige specialister ind til hospitalet i Las Vegas for at give Lamar Odom bedst mulig chance for at overleve den alvorlige hændelse.

Lamar Odom sammen med Khloe Kardashian. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. okt. 2015 - kl. 10:40 Kardashian-eksmand lagt i respirator

Familien beder for hans liv
Lamar Odom er i Danmark hovedsagelig kendt for at være Khloé Kardashians eks-mand.

Han har desuden vundet to NBA-titler med Los Angeles Lakers og et VM-guld med USA, ligesom han blandt andet har vundet den prestigefyldte 'sixth man' kåring i verdens bedste basketliga.

Den tidligere basketballstjerne har to børn, Destiny på 17 og Lamar Jr. på 13, med en tidligere kæreste ved navn Liza Morales.

Tidligere på ugen var de ude med en kort udtalelse omkring deres far:

- Tak for jeres bønner og al jeres støtte til vores far. Vi er her med vores familie og venner. Vi sætter pris på, at I alle respekterer vores privatliv på dette tidspunkt og håber på, I fortsætter med at bede for vores far, lød det ifølge det britiske medie Mirror.

Mens alt stadig var fryd og gammen. Khloe Kardashian og Lamar Odom fotograferet sammen i 2009. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. okt. 2015 - kl. 05:45 Kardashians eksmand fundet livløs på bordel

Khloe Kardashian og Lamar Odom sammen med hans børn. (Video: Splash)

11 kommentarer
Vis kommentarer