Lægger sag an mod Winehouse-dokumentar

Den afdøde sangerindes far utilfreds med ny dokumentar

Se scener fra den kommende dokumentar i klippet herover.

Amy Winehouses far planlægger et retsligt efterspil mod producenterne af den kommende dokumentar om den afdøde sangerinde.

Amy Winehouse var i Parken i 2007. (Foto: Linda Johansen) Intl. kendte - 2. apr. 2015 - kl. 16:58 TV: Amy Winehouse tilbage i ny film

'Amy', der dokumenterer Winehouses liv og stofmisbrug får debut på Cannes Film Festival i Frankring i maj, før den bliver sat op i britiske biografer i juli - få uger før fireårsdagen for sangerindens alt for tidlige død.

Men Mitch Winehouse er alt andet end glad for det færdige produkt, fordi han er overbevist om, at filmskaberne har redigeret dokumentaren, så den sætter ham og hans familie i et dårligt lys.

Han hævder, at han har opsøgt sine advokater for at få filmen stoppet, men har siden besluttet at lægge sag an, efter filmen har haft premiere.

- Jeg fik det dårligt, da jeg så filmen første gang. Amy ville være rasende. Det er ikke, hvad hun havde ønsket. Vi kan ikke stoppe udgivelsen, men når filmen kommer ud, vil vi sagsøge for injurier, siger Mitch Winehouse til avisen Sun on Sunday.

Se også: Far til afdød stjerne fortryder skænderier

- Jeg bliver fremstillet som en fraværende far i hendes sidste år. Den giver indtrykket af, at familien ikke var der. Jeg var der for hende - vi var der alle hver dag, og Amy ringede til mig syv gange om dagen. I denne film ser man det overhovedet ikke, lyder skudsmålet fra sangerindens far.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mitch Winehouse med statuen af sin afdøde datter. (Foto: AP)
Mitch Winehouse med statuen af sin afdøde datter. (Foto: AP)
 

- Vi lavede dokumentaren med fuld opbakning fra Winehouse-familien. Vi gik til opgaven med fuld objektivitet. Vi har lavet i omegnen af 100 interviews med folk, som kendte Amy, og dokumentaren er en reflektion af, hvad vi fandt ud af gennem disse interviews, siger en repræsentant for filmen.

Se også: Amy Winehouse tjener stadig styrtende

Amy Winehouse døde af alkoholforgiftning i 2011. Hun blev 27 år.

Filmen får dansk premiere d. 30. juli i år landet over.

Se også: Amy's mor: Hun stank af alkohol

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere