Lagt for had: 'Så krænkende og ulækkert!'

Ikke alle er lige tilfredse med en temafest, som Kylie Jenner stod bag i weekenden

Kylie Jenner bliver lagt for had efter et billede på Instagram. Foto: AP
Kylie Jenner bliver lagt for had efter et billede på Instagram. Foto: AP

Der blev ikke sparet på noget, da realitystjernen Kylie Jennier i weekenden inviterede til fødselsdagsfest for sin veninde Instagram-stjernen Stassie Karanikolaou.

Her var temaet inspireret af den amerikanske tv-serie 'The Handsmaid's Tale', der er baseret på forfatter Margaret Artwoods bestseller-roman af samme navn og handler om en dystopisk fremtid, hvor USA er blevet en fascistisk stat kaldet Gilead, hvor kvinderne er blevet frataget alle rettigheder.

Det vælter ind med negative kommentarer. Foto: Ritzau Scanpix Intl. kendte Reality-babe viser krop på ferie: - Den værste rollemodel

Til festen var gæsterne - inklusiv Kylie Jenner selv - klædt ud som såkaldte 'Handmaids', som i serien er kvinder, der bliver udvalgt på baggrund af deres fertilitet og voldtaget af de mænd, de bliver tvunget til at leve med.

Her ser du Kylie Jenner i sit Handmaid's Tale-kostume. Foto: Instagram
Her ser du Kylie Jenner i sit Handmaid's Tale-kostume. Foto: Instagram

Krænkende og ulækkert
Netop på grund af seriens handling er Kylie Jenners valg af tema faldet mange for brystet på de sociale medier, hvor den 21-årige realitystjerne får mange hårde ord med på vejen.

'At Kylie Jenner står for en 'Handmaid's Tale' temafest giver mig lyst til at gå ud foran en bus', skriver en mand på Twitter.

'Kylie Jenner holder en fest, som er inspireret af 'Handmaid's Tale'. Så hvem fortæller hende, at hendes fest fejrer, at kvinder bliver holdt som slaver på grund af deres biologiske reproduktion. Hvem fortæller hende det?', skriver en frustreret kvinde på Instagram.

Kylie Jenner tjener styrtende med penge på sine såkaldte 'lipkits' og andre makeupprodukter. Men ikke alle er lige begejstrede for hendes succes. Foto: AP Intl. kendte Tv-vært revser verdens yngste milliardær: Forbandet vrøvl!

'Så Kylie Jenner har afholdt en 'Handmaid's Tale'-fest og klædte sig ud som en Handmaid. Er der nogen, der vil fortælle hende, at Handmaids bliver voldtaget, frataget deres frihed og bliver behandlet som skrald'?, skriver en kvinde.

Du kan læse flere reaktioner herunder:

Kylie Jenner har endnu ikke kommenteret de mange negative reaktioner.

95 kommentarer
Vis kommentarer