Lana Del Reys stalker får dom

Han var brudt ind på sangskriverens grund, og havde slået lejr i garagen. Han stak af, inden politiet nåede frem

Lana Del Rey bryder sig ikke om at have en beundrer uden invitation boende i sin garage. (Foto: Universal)
Lana Del Rey bryder sig ikke om at have en beundrer uden invitation boende i sin garage. (Foto: Universal)

I november sidste år havde den 19-årige Zachary Self lukket sig selv ind hos smukke Lana, sådan som der sikkert er mange teenagedrenge, der godt kunne have lyst til.

Se også: Manson ikke med i Lana Del Rey-voldtægtsvideo

Ifølge Tmz.com  siger Zachery i sin tilståelse, at han under indflydelse af psykedeliske stoffer havde udviklet en besættelse af sit offer, og hans forældre fortæller, at han tilmed er bipolar.

Følelserne for Del Rey var dog ret entydige, og derfor valgte den unge mand at bryde ind i hendes hus i Malibu. Desværre var der ikke nogen hjemme, så Zachery Self besluttede sig for at vente i garagen.

I mellemtiden var han blevet set af nogle håndværkere, der arbejdede på grunden. De ringede til politiet, der dog ikke var hurtige nok, og det eneste, der var tilbage af gerningsmanden, var en bærbar, en notesblok og en notits af formel art.

Det viste sig imidlertid at være nok til at fange ejermanden af de efterladte sager. Det tre genstande afslørede nemlig ret entydigt Zacherys tanker og følelser.

Lana Del Rey har været i seng med flere mænd i branchen og endda haft et langvarigt forhold til en pladeboss, men ingen har - desværre - hjulpet hende mod toppen, fortæller hun. (Foto: All Over) Intl. kendte - 23. jul. 2014 - kl. 07:58 Forsøgte forgæves at knalde sig til tops

Notesblokken havde han brugt til at nedfælde sine kærlighedserklæringer, og på computeren var der beviser for, at han havde stalket stemmen bag 'Summertime Sadness' på de sociale medier. Notitsen viste sig at være at være en indkaldelse vedrørende et røveri i Kansas.

Da politiet søgte på navnet, der var angivet på indkaldelsen, dukkede der billeder op af den ihærdige stalker på Lanas balkon. Den første december blev han lokaliseret.

Se også: Depression spolerer divas kærlighedsliv

Det er ikke første gang, der har været ubudne gæster hos singer-songwriteren, der blandt andet er blevet forfulgt af to russiske piger på en sådan maner, at hun troede, de ville dræbe hende.

Se også: Lana Del Rey: Nu på kirkegård

Zachery ser hun dog ikke noget til lige foreløbigt. Dommen for det upassende visit lød på 84 dage i fængsel og ti års tilhold uden indsigelser.

Se også: Mystisk sangerinde: Jeg er egoistisk

4 kommentarer
Vis kommentarer