Lars Ulrich om Lady Gaga: Det tog 12 sekunder

Metallicas danske trommeslager skulle ikke bruge lang tid på at få en aftale med Lady Gaga i hus

Lady Gaga sammen med bandet Metallica til årets Grammy uddeling. Foto: AP/Jordan Strauss
Lady Gaga sammen med bandet Metallica til årets Grammy uddeling. Foto: AP/Jordan Strauss

Under en middag hos Hollywood-stjernen Bradley Cooper opstod der sød musik mellem Metallicas danske trommeslager, Lars Ulrich, og den excentriske sangerinde Lady Gaga.

INTL. MusikNYT - 13. feb. 2017 - kl. 05:09 Lyden svigter for Metallica - Hetfield smider guitar

De musikalske mega-stjerner fusionerede på scenen under årets grammy-uddeling søndag, da Metallica fremførte nummeret 'Moth Into Flame' med popstjernen med på vokal.

I et interview med ABC-programmet 'Nightline' afslører Lars Ulrich, hvordan deres optræden var kommet i stand.

- Gaga er et selvudnævnt metal-hoved og en livslang Metallica-fan, fortæller den 53-årige danske verdensstjerne og fortsætter:

- Vi spiste middag sammen hos en fælles ven for fire eller seks uger siden. Så sagde jeg: 'Vi skal optræde til grammy-uddelingen - vil du være med?' Hun svarede 'ja'. Det tog cirka 12 sekunder, og det var det.

Ifølge Metallicas guitarist, Kirk Hammett, har popsangerinden en suveræn forståelse af heavy metal.

- Efter 35-40 minutter havde hun allerede fornemmelsen af sangen og udarbejdede vokal-arrangementet sammen med James Hetfield (Metallicas forsanger, red.), roser Hammett popsangerinden.

Men under søndagens show forsvandt lyden i James Hetfields mikrofon i starten af nummeret, hvilket fik Metallica-forsangeren til at kyle sin guitar i armene på en tekniker efter deres optræden.

På Instagram ser det ud til, at Metallica var godt tilfredse med deres optræden alligevel.

Some Kind of (Little) Monsters #metallica #ladygaga #GRAMMYs John Shearer / Wireimage

Et opslag delt af Metallica (@metallica) den


Og trods mikrofon-kikset var det en begejstret Lady Gaga, der også efterfølgende lagde et foto ud på Instagram fra showet.

– En af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft på en scene. Disse fyre rocker. Tak til jer, Metallica, og til jeres fans for at hylde mig og monstrene med dette øjeblik, lød det fra 'Born This Way'-stjernen, der kalder sine fans for 'små monstre'.

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere