Laver realityshow om Bobbi Kristinas krise

Bobby Browns familie er i gang med optagelser til tv-program, hvor også Whitney Houstons datters tragiske situation vil være med

Her var Bobbi Kristina stadig frisk

De fleste ville formentligt sætte det meste af deres liv på hold, mens deres nære familiemedlem lægger i koma og kæmper for sit liv.

Men ikke Bobbi Kristina Browns familie.

De er nemlig godt i gang med at optage et realityshow, hvor også den 21-årige kendisdatters kamp for overlevelse kommer til at indgå.

Det skriver TMZ.

Se også: Bobby Brown i sorg udsætter turné

Kilder, der er med på produktionen, fortæller til kendis-sitet, at det er Bobbi Kristina Browns farbror, hendes to fastre og deres børn - altså hendes fætre og kusiner - der er i gang med tv-fortællingen om deres liv og dermed også Bobbi Kristinas Browns koma, der har varet i over en måned.

Selvom det er Bobbi Kristina Browns far Bobby Browns familie - hans bror og to søstre - der har gang i reality-optagelserne, oplyser hans advokat til TMZ, at den 46-årige sanger ikke selv kommer til at medvirke i programmet.

Ifølge TMZs kilder er der ikke lavet optagelser på selve hospitalet, men kameraet skulle flere gange have fulgt tætte samtaler mellem familiemedlemmerne om Bobbi Kristina Browns alvorlige tilstand.

Tina Brown er blevet indlagt på samme hospital som sin niece, Bobbi Kristina Brown. (Foto: All Over) Intl. kendte - 24. feb. 2015 - kl. 07:07 Nyt drama: Bobbi Kristinas faster indlagt

Den ene søster, Tina, gik angiveligt ned med stress i sidste uge på grund af sin nieces tilstand. Hun blev hentet i ambulance og bragt til det samme hospital, Emory University Hospital i Atlanta, hvor Bobbi Kristina Brown også er indlagt. Om fasteren er blevet udskrevet igen, vides ikke.

For en lille måned siden slog hun sin søn, Shayne, i hovedet med et glas under fejringen af Bobby Browns fødselsdag på et hotel i Atlanta. Ifølge familien var det et tydeligt tegn på, at Tina Brown var ualmindeligt stresset.

Hendes søn valgte efterfølgende, at han ikke ville melde sin mor til politiet.

Tina Brown fortalte i et interview i forbindelse med Bobbi Kristina Browns mor Whitney Houstons død i 2011 om, hvordan hun tog stoffer med den verdenskendte sangerinde.

Bobbi Kristina Brown sammen med sin mor, sangerinden Whitney Houston, der døde for tre år siden. (Foto: AP) Intl. kendte - 22. feb. 2015 - kl. 12:22 Medie: Bobbi Kristina påvirket af stoffer

Også Bobby Browns anden søster, Leolah, har tidligere gjort sig bemærket i medierne, da hun beskyldte musikeren Ray J, der er sangerinden Brandys bror og Snoop Doggs fætter, for at være skyld i Whitney Houstons død.

Whitney Houston og Ray J var tætte venner, og efter sangerindens død på et hotel i Los Angeles beskyldte Leolah Brown Ray J for at være skyld i sangerindens misbrug af kokain.

Hun blev fundet livløs i et badekar på sit hotelværelse, og efterfølgende viste det sig, at hun havde kokain i blodet, hvilket sammen med et dårligt hjerte var medvirkende til, at hun druknede i badekarret.

Den 31. januar blev Bobbi Kristina Brown fundet livløs i et badekar i sit hjem lidt uden for Atlanta.

Siden har hun ligget i medicinsk koma på Emory University Hospital.

Her ses hun sammen med sin berømte mor

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere