Leo på stranden med topløs model

Leonardo DiCaprio nød sidste uge på Stillehavs-øen Bora Bora med Victroria's Secret-modellen Toni Garrn

Det ser ud til at være mere alvorligt end som så mellem Hollywood-hylet Leonardo DiCaprio og Victoria's Secret-modellen Toni Garrn.

Parret nød i sidste uge hinanden selskab på Stillehavs-øen Bora Bora, og der blev lagt skjul på, at de holdt meget af hinanden.

Der blev kysset og holdt hånd på stranden, og Toni Garrn - 18 år yngre end Leo på 39 - smed toppen, da der skulle sol på modelkroppen.

Lykkelig med Toni
Det havde DiCaprio ingen indvendinger imod.

 

I CBS-programmet 'This Morning in February' fortalte Leonardo - ja, i februar - at han var lykkelig med Toni, som han også ferierede med i Frankrig i februar.

- Jeg har det godt nu, understregede han.

Ægteskab må vente
Men om det fører til ægteskab, er der ingen garanti for. Filmstjernen har tidligere datet skønheder som Bar Refaeli og Gisele Bundchen, uden at der kom giftemål ud af det, og han sagde ved den lejlighed, at det ikke sker, før 'det føles rigtigt at gøre det'.

Se også: Leonardo om coke og stoffer: Der har været fristelserSe også: DiCaprio fik tæsk i skolenSe også: DiCaprio lagde an på danske Nina Agdal

- Jeg vil lade det ske helt naturligt. Det er den eneste måde at gøre det på. Jeg føler, og når det er rigtigt, så er det det rette tidspunkt.

0 kommentarer
Vis kommentarer